Bebe 1 an tuse

Buna seara!
Pe 24 decembrie noapte i s-au declansat fetiței mele de 1 an niste crize de tuse. In urma secretiilor din gat se ineca si nu mai putea respira. Dacă o aspir pe nas nu iese mult, mai degraba mucisorii sunt grosi dar normali ca si culoare. Pe 25 fetita era deja pe tratament de la medic: 3, 5 ml Sumetrolim la 12 ore, Panadol 5 ml la 8 ore si Ketof 2, 5 ml seara. Nici o ameliorare. De ieri avem alt tratament: Panadol 5 ml la 8 ore si Rhinatiol 2, 5 ml la 12 ore.
Fata are 8, 5 kg, activa Ziua, mananca bine si nu are febra. Ziua tuseste rar, de 2-3 ori maxim. In rest noaptea sunt probleme mari.
Ce sa facem, stimați medici? Multumesc mult!
Pe 24 decembrie noapte i s-au declansat fetiței mele de 1 an niste crize de tuse. In urma secretiilor din gat se ineca si nu mai putea respira. Dacă o aspir pe nas nu iese mult, mai degraba mucisorii sunt grosi dar normali ca si culoare. Pe 25 fetita era deja pe tratament de la medic: 3, 5 ml Sumetrolim la 12 ore, Panadol 5 ml la 8 ore si Ketof 2, 5 ml seara. Nici o ameliorare. De ieri avem alt tratament: Panadol 5 ml la 8 ore si Rhinatiol 2, 5 ml la 12 ore.
Fata are 8, 5 kg, activa Ziua, mananca bine si nu are febra. Ziua tuseste rar, de 2-3 ori maxim. In rest noaptea sunt probleme mari.
Ce sa facem, stimați medici? Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cer ajutor dl.doctor flueraru - secretii in gat
- 1Tuse la copil
- 1Tuse in gat la copil
- 3Flegma in gat dimineata de culoare si nas infundat.
- 1Senzatie periodica de mucozitate in gat
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 2Secretii albe
- 12Probleme dupa operatie !
- 4tuse productiva
- 5Tuse copil un an jumătate
- 3Tuse
- 2Tuse seaca de 2 sapt la copil de 2 ani
- 1Umflătură in nara stângă, gât înfundat cu "scuipat"
- 0Tuse care persista dupa 1 luna de la raceala
- 1Ajutați-mă - fetita de 9 luni jumătate tușește
- 2Tuse seaca copil 4 ani
- 0Tuse la bebe 10 luni
- 0Tusea la bebelus de 6 luni si 12 zile
- 0Tuse cronica copil 5 ani (de 4 luni).
Mai multe informații despre: secretii in gat tusea la bebelus tusea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: