bebe 3 sapt
Buna!Am un baietel de 18 zile si de vreo 2 zile e foarte agitat.Isi strange piciorusele, in somn se agita si se incordeaza intruna.Il hranesc cu lapte praf si de la san(il scot cu pompita)alternativ.Mananca o data la 3 h, poate si mai des de la 90 de gr pana la 150gr...Are scaun foarte des...din 2 in 2 h daca nu si mai des...E asta un motiv de ingrijorare? Va rog sa-mi dati un raspuns!Multumesc.
4 comentarii
buna, nu sunt medic, dar am un baietel de 8 luni si iti pot raspunde din experienta. si baietelul meu facea la fel. scaun dupa fiecare masa - deci nu e o problema, iar cealalta problema cred ca sunt colicii. noi ne-am chinuit asa pana pe la 3 luni, a fost groaznic, am incercat cu de toate(sabsimplex, espumisan, infacol), parca l-au ajutat un pic niste picaturi probiotice (protectis - bune pt. tranzitul intestinal, formarea florei intestinale, etc.). repet nu sunt medic, e doar o mana de ajutor de la o mamica. sanatate!
Buna, colicile se trag de la laptele praf. Ar fi bine sa renuntati la el, mai multe detalii gasiti la linkul urmator http://forum.romedic.ro/prod/probleme_cu_greutatea_041466.html. Baietelul nostru are o luna si mananca lapte de la san alternat cu lapte de vaca diluat si nu are probleme. Laptele de vaca preferabil sa fie de la tara, daca nu la punga sau la sticla dar nu cel la cutie.
pt mihaela: nu e nicio problema, scaunul e in regula asa, tubul digestiv al bebelusilor este altfel decat al adultilor si de aceea reactioneaza altfel la mancare. colicile sunt normale la copii, e din cauza felului lor de a manca- inghit aer si le destind intestinele micute. trece etapa asta, dar ajuta espumisan, probiotice. Laptele de vaca este bun doar dupa varsta de 1 ani, mai devreme poate sa duca la boli de genul alergii, boala intestinului iritabil, si chiar diabet mai tarziu in viata- adica problemele sa nu apara neaparat pe loc ci mult mai tarziu. puteti incerca cu laptic de vaca un pic mai tarziu, dupa ce implineste un anisor.
buna eu am o fetita de 3 saptamini si are nasucul infundat Va rog date-mi niste sfaturi.Mersi mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7laringita bb 7 luni, medicul recomanda: peritol
- 4pata mica maro la sugar 6 luni
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 3Bebelusul de 11 luni? cate scaune pe zi?
- 7Bebelus - diversificare
- 19bebe iritat pe obrajori
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 13va rog ajutati-ma si pe mine.. Am si o stare de agitatie si nu imi gasesc locul
- 3copilas superagitat
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 33 ani - Tulburari GRAVE de somn.
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 6Iritatia de pampers
- 7scaune verzi bebelus de sase saptamani
- 7Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
- 20Mutabilitate si agitatie
- 1Stare de agitatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: