Bebe in pozitia tranzversala.

24-03-2010
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua,

Sunt o viitoare mamica sunt insarcinata in 35 de saptamani.
Momentul nasteri se apropie cu pasi repezi dar fetita mea este in pozitia tranzversala
pana in prezent nu vrea sa se intoarca in pozitia normala sa pot naste normal
mi se opreste respiratia cand aud cuvantul cezariana.
Mentionez ca la 33 de saptamani avea 2 kg 300 maricica zic eu.
Intrebarea mea este se mai poate intoarce de acum incolo? pot sa o ajut cumva? eu stiu sa stau mai mult lungita in pat ceia ce nu pre fac sau altceva eu stiu ce ?va rog orce sfat mar mai linisti.

Va multumesc.
2 comentarii
0
24-03-2010, ora 11:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Copilul se intoarce imediat cu un anumit remediu homeopat care va ajuta sa va eliminati frica.
Starea dvoastra emitionala este cea care cauzeaza aceasta reactie la copil, daca dvoastra aveti frica, aceasta frica o simte si copilul si atunci nu vrea sa iasa si ia tot felul de pozitii in care arata ce simte.
Cu forta, as acum fac doctorii si ginecologii iara nu se poate face nimic.
Cel mai intelept lucru si probabil singurul lucru eficient este sa mergeti la un medic homeopat cu experienta si sa luati un anumit remediu hoemopatic prescris de medic care nu are efecte adeverse si inlatura frica in dvoastra si in copil si atunci totul va fi ok.
Imi puteti scrie mie un email si va ajut eu daca nu aveti cum sa mergeti la medic sau nu va permiteti.
De asemenea trebuie gasit un medic bun.
Exista si niste remedii florale Bach pe care le cumpara si lua care sunt aproape la fel de eficiente ca remediile homeopate dar se alege mult mai simplu si chiar si fara doctor si nu au nici un efect advers caci sunt facute din anumite flori.
Daca va linistiti, vorbiti cu copilul si aveti in credere in Dumenzeu in loc sa stati cu panica si frica puteti influenta pozitiv copilul. Totul depinde de dvoastra, dar frica este greu de biruit la femei si oameni emotionali cu ratiunea si de aceea va trebuie neaparat un remediu ajutator care sa intareasca sufletul pt. a birui frica din interior.
0
25-03-2010, ora 07:00
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ziua D-na Scarface,

V-am trimis ieri un e-mail sper sa il fi primit.
O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul