bebe cu palatoschizis nu ia in greutate dupa o luna
Buna. Sunt foarte ingrijorata.in urma cu o luna am nascut un bebe de 4400 kg si 56 cm sa nascut cu o problema si anume palatoschizis.am fost la control la 1 luna si bebe nu mia luat in greutate deloc.si nu inteleg care e problema.mananca cam la 2 ore 60 de ml de lapte doarme bine.este cand il trezesc eu sa manance ca nu se trezeste.nu stiu ce sa ma fac.un sfat ceva?? multumesc
2 comentarii
Nu va faceti griji.
Bebelusul pierde imediat dupa nastere aprox 10% din greutate (in prima saptamana, cand e stresul cel mai mare - se adapteaza la mediul extern).
In cazul dvs a pierdut aproximativ 400-500g, iar in saptamanile urmatoare le-a recuperat.
Mananca bine aproximativ 500-600ml lapte/zi.
Va incepe sa ia in greutate in curand.
Daca nu ia in greutate in continuare adresati-va unui pediatru. E bine sa aveti un pediatru la care sa apelati ori de cate ori aveti o problema/intrebare/stres.
Bebelusul pierde imediat dupa nastere aprox 10% din greutate (in prima saptamana, cand e stresul cel mai mare - se adapteaza la mediul extern).
In cazul dvs a pierdut aproximativ 400-500g, iar in saptamanile urmatoare le-a recuperat.
Mananca bine aproximativ 500-600ml lapte/zi.
Va incepe sa ia in greutate in curand.
Daca nu ia in greutate in continuare adresati-va unui pediatru. E bine sa aveti un pediatru la care sa apelati ori de cate ori aveti o problema/intrebare/stres.
da intr-adevar el a pierdut 4 zile cat am stat in spital 340 gr.va multumesc mult pentru raspuns. vom vedea peste doua saptamani cand mergem la control.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Schizofrenie alarmanta
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 2nu ia in greutate
- 2bebe de 9 luni care nu ia in greutate
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 2ce trebuie sa facem ca fetita noastra sa ia in greutate sau daca este vreo problema?
- 0buna ziua!bebe 6luni a inceput sa piarda in greutate
- 3Bebe nu ia in greutate
- 15Intrebare greutate bebeluș
- 0Bebelusul nu ia in greutate
- 2Creștere scăzută in greutate
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 2Bebelus 4 luni 5560 gr
- 4Lipsa lueta si usoara despicataura a palatului moale
- 0Bebe de 8 luni nu ia in greutate
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
Mai multe informații despre: Palatoschizis bebelusul nu ia in greutate