Bilute in testicul?
Salut sunt un baiat de 17 ani si de ceva vreme am ceva la testiculul stang, am inauntru parca niste bilute, e greu de explicat insa cel mai bine spus sunt niste bilute ff mici, care daca le ating asa nu dor, dar daca le strang f putin incep sa doara foarte tare.
Evident, daca nu imi era rusine mergeam direct la un doctor si nu va mai deranjam cu intrebarea mea, insa mi-e rusine si as vrea sa cer o prima-impresie de aici, dupa care daca o sa fie grav o sa vizitez si un doctor...
Ce ar putea fi?:)
Multumesc anticipat.
Evident, daca nu imi era rusine mergeam direct la un doctor si nu va mai deranjam cu intrebarea mea, insa mi-e rusine si as vrea sa cer o prima-impresie de aici, dupa care daca o sa fie grav o sa vizitez si un doctor...
Ce ar putea fi?:)
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Nu avem cum sa ne dam cu parerea, mai ales ca nu suntem medici si chiar fiind, e greu sa dai un diagnostic pe NV.Mergi la un urolog ca nu e nimic rusinos in asta. E absolut normal. Si mie imi era groaza sa merg la ginecolog insa acum m-am obisnuit. Medicii sunt inainte de toate oameni si au vazut suficiente organe la viata lor, astfel incat chiar nu ai nici un motiv sa te rusinezi!
Alte subiecte recente din această secțiune: