Biopsie biradis 4a

12-10-2021
Ralucad20
Nu este medic/terapeut
Ralucad20
Buna!
In 2017 m.am operat de un fibroadenom mamar de 3cm care a iesit benign. Anul trecut am facut biopsie pentru un alt fibroadenom care este biradis 3, dar a iesit tot benign. Pe langa acesta, mai am un fibroadebom care de anul trecut a crescut de la 6mm la 29mm si a scris dna dr biradis 4a si mi s-a recomandat sa fac si la acesta biopsie. A incercat dna dr sa faca, dar nu a reușit sa preleve proba din partea suspecta. Luni voi merge la alt dr sa fac din nou biopsia, sper sa fie cu succes. Intrebarile mele ar fi : 1 ma afecteaza cumva biopsia? Avand în vedere ca am fost deja intepata fara succes si luni fac alta? Se poate agrava ceva de la biopsie?
2. Daca restul nodulilor au iesit benigni, ar avea sanse ca acesta sa fie malign? Dna dr mi a spus sa stau totusi liniștita ca este benign, dar vrea confirmare. Totusi imi este frica, daca pe viitor devine malign? Am 6 noduli de toti - 3 intr un san si 3 in altul si cica apar de la dereglari hormonale.
Mentionez ca acesta care a crescut de anul trecut pana acum cred ca a crescut din cauza ca am facut stimulare ovariana cu Leteozole si fiindca mi au aparut chisturi foliculare am luat Yasmine anticoncepționale si nu am voie avand fibroadenoame..dar asa mi a fost prescris de dr. ce se ocupa de infertilitate.
Voi ce parere aveti? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
08-03-2022, ora 00:39
Andra1999
Nu este medic/terapeut
Andra1999
Buna ! Cum ai rezolvat până la urmă situația?
Numai bine ! Trec prin aceeași situație si hormonal si cu sanul..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu fibroadenom mamar - riscuri, prognostic, evoluție
  •