Biorezonanta - o modalitate de diagnosticare reala sau o inselatorie?

22-10-2012
vic1955
Nu este medic/terapeut
vic1955
As dori sa aflu si parerea dvs: este biorezonanta o modalitate de diagnosticare reala sau o inselatorie? ati apelat la biorezonanta, unde si cu ce rezultate?
Multumesc.
( daca se poate raspunsuri izvorate din propria experienta, negativa sau pozitiva nu reclama mascata )
4 comentarii
0
29-12-2013, ora 00:53
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Biorezonanta pleaca de la premisa ca fiecare corp uman are un camp energetic care are o anumita rezonanta. Aparatele de biorezonanta sunt capabile sa detecteze aceasta rezonanta si pe baza ei pun un diagnostic si recomanda un tratament. Eu recomand Termografia ca fiind mult mai bine fundamentata stiintific. Aceasta este o scanare in infrarosu, lucreaza cu un parametru palpabil care e temperatura corpului uman si are un instrument de masura foarte clar. Acest instrument este gradientul de temperatura, adica diferenta de temperatura dintre un tesut normal si unul bolnav. Toate acestea fac din Termografie o metoda superioara biorezonantei magnetice. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
03-04-2015, ora 23:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am o prietena care a dat 24 de milioane pe sedinte de biorezonanta si nu au ajutat-o cu nimic.

Sa vina pe forum perfoane care s-au vindecat de vreo boala prin biorezonanta si sa isi spuna istoria.

De multe ori diagnosticele sunt gresite si baga oamenii in depresie. Medicii acestia prescriu oamenilor medicamente naturiste de milioane si acestea nu ii ajuta la nimic.
0
18-08-2018, ora 12:30
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@clara_p

Corect Clara, biorezonanta alaturi de apuncutura sunt niste metode false de prostit pacientii pentru o se obtine profituri banesti foarte mari, pe prostia si nestiinta oamenilor (pacientilor).
Organizatia Mondiala a Sanatatii ar trebui sa intervina si sa declare in afara legii aceste metode si proceduri.trebuiesc declarate de urgenta!
Da, corect nu exista tratamente si medicamente naturiste, toate sunt niste scorneli pentru a obtine bani foarte multi!!
0
19-08-2018, ora 20:31
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va atrag atentia, in cazul in care nu stiati, ca acupunctura are o vechime de peste 5000 de ani.Ea nu are nevoie de apararea dumneavoastra. Ea s-a aparat singura prin rezultatele pe care le-a oferit omenirii, altfel ar fi disparut de la sine. E un lucru extrem de simplu si ma mir ca nu-l vedeti. Organizatia Mondiala a Sanatatii tocmai bazande-se pe rezultatele reale ale acupuncturii a aprobat-o si o recomanda. Dar daca totusi nu sunteti de acord cu ea, puteti inghiti in continuare chimicale cu mii de reactii adverse. Probabil ca pe acestea le considerati bune si nevinovate. Si pentru ca sa nu fiu inteles gresit spun ca recunosc meritele extraordinare ale medicinii alopate si chiar eu o practic. Acupunctura vine ca un sprijin extraordinar si cele doua ar trebui sa colaboreze pentru binele si sanatatea omului.

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Biorezonanta
  •