Cum pot deveni terapeut de biorezonanta ?

20-06-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Cum îmi pot face mai exact o cariera in biorezonanta sau macar sa ajut cat mai multa lume prin practicarea acestei metode alternative medicale? Adică să fiu terapeut de biorezonanta?
Spuneti-mi pașii mai exact pașii de urmat.Stiu că trebuie să învăț despre biorezonanta mai multe dar cum? La prima vedere pare că mă pasionează din ce am mai vizionat și citit pe internet.
Și mai ales mi- am cumpărat pentru inceput un aparat de biorezonanta pentru analize și un aparat mic care face terapie/echilibrează /vindeca/ameliorează/ teoretic dar amândouă nu așa scumpe ci potrivite pentru începători, nu foarte performante.Primul chiar as zice că e destul de exact, al doilea trebuie să îmi vina și să vad rezultatele pe mine și pe familie mai întâi.
Dar astea sunt detalii, vreau sa vă întreb exact in viitor cum pot face o cariera din biorezonanta? Sau macar sa ajut cat mai multa lume? Mulțumesc!
4 comentarii
0
21-06-2024, ora 21:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E o mare inselatorie cu biorezonanta.
Practica preturi foarte mari, spun bazaconii si iti cer sa iei produse scumpe naturiste comercializate prin ei, gen gel cu aloe vera...
0
29-06-2024, ora 18:06
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Eu am un aparat de analize acasă de biorezonanta luat din China care îmi zice la fel că la analizele de sânge deci n-aș zice că e nicio înșelătorie Așa vor medicii alopați sa te facă să crezi că sa nu își piardă clienții.Plus că am și un Mini Rayonex și multă lume spune că i-a ajutat acest aparatele de /armonizare/echilibrare vindecare/ameliorare, eu aștept încă efectul că de-abia l-am luat.Eu personal cred în biorezonanta și în medicina alternativa la fel că Mr.Nick care și el spune că e minunata biorezonanta.
0
29-06-2024, ora 18:49
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Dar Clara la mine oricum a murit speranța sau a scăzut dramatic, de a mai fi bine că iar mă simt rău psihic dar acum și fizic..Asta e, sunt prăjit pe viață la Windows așa cum zice in melodia Specii -marea depresie.
0
29-06-2024, ora 18:54
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Nu știu cine îi vinovat, Natura, soarta, destinul, Dumnezeu sau diavolul.Dar cert e că creierul meu e afectat, erodat, blazat, vătămat, defect și asta s-a produs in cei 15 ani de simptome psihiatrice care continuă.Asta e.Ce pot face?Decât vorba ta, sa accept asta și să merg înainte ?Sau sa mă anesteziez cu medicamente gen benzo, n-am vrut niciodată asta dar la asta s-a ajuns, nu pot sta fara ele asta ptr că chiar am nevoie de ele 1 și 2 ptr că dubt dependent dar mai ales 1 că poate 2 mai rezolvi cu o carbamazepina ceva.nu știu ce să mai zic.
Acum am cheltuit mult pe Mini Rayonex in mic aparat de biorezonanta și aștept macar ceva un semn de bine dar asta cică durează..e greu.
Tu ce pastile iei acum?La mine cred că e și rezistența la tratament mă refer in ceea ce privește anxietatea și toc-ul.Benzo.sunt singurele care mai ajuta..dar cu un cost cam mare pe termen lung..:(Dar asta e.Mai am mici rezerve de speranță.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Biorezonanta
  •