Bisogamma + Sermion ?
Buna seara. Am o intrebare: se poate lua Bisogamma cu Sermion, nu in acelasi timp, intrucat Sermion-ul (1 tableta) il voi lua dimineata, iar Bisogamma (1/2 tableta) dupa amiaza. Au vreun efect advers, se anuleaza sau dau alte reactii?? Va rog mult daca m-ati putea ajuta cu ceva informatii. Multumesc! Numai bine!
3 comentarii
Daca ai schema de terapie asa trebuie sa le iei, ambele medicamente, fara sa te temi...nu sunt la fel, nu au acelasi efect, fiecare cu treaba lui.
Multumesc. Acum alta intrebare, de cateva saptamani ma confrunt cu niste ameteli urate (ptr. asta iau si medicamentele de mai sus). Sunt aproape constante, cand merg, cand schimb pozitia capului, tot timpul. Oare toate acestea tin de coloana cervicala. Am fost si la neurolog, si in afara de lucetam si niste magne b6 nu prea a dat prea mare importanta la aceste ameteli. Mentionez ca si anul trecut am patit cam la fel, tot in aceasta perioada, mai exact in sezonul rece, m-am confruntat cu aceste stari, acum sunt si mai incomode ptr. ca actualul loc de munca implica multa mobilitate, iar aceste ameteli ma incomodeza extrem de mult. De asemenea am facut si EKG si ecograf la inima si nu a iesit nimic anormal, doar un spatiu de 3mm in dreptul unuia din pereti (in zona plamanului), care a fost pus pe seama unei viroze respratorii, totusi nu cred ca de acolo se trag aceste ameteli, ci mai degraba din zona capului. Va rog, daca aveti vreo recomandare, apreciez!! Multumesc!!
Nu sunt lamurita in privinta acelui spatiu...e la nivelul plamanilor sau inimii ? in cadru carei investigatii a fost descrisa ? ce varsta si ce greutate ai ? fumezi?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?