blande pentru ca am colesterolul si glicemia mare?
buna ziua va rog sami spuneti si mie daca am colesterolul si glicemia mare se poate manifesta sa imi iasa pe piele blande?am facut analize si mia spus sa tin regim am inceput de astazi si am mancat struguri dupa care miau iesit pe fata am dat cu alcool si miau disparut in 20 de minute mentionez am doar 20 de ani
2 comentarii
blandele sunt o alergie, de ce nu intrebati sirect un medic ca pe acest forum nu prea raspund?
Este bine sa va adresati unui nutritionist pentru glicemie si unui alergolog pentru blande, iar despre colesterol vorbiti cu medicul de familie, stie unde sa va trimita. Totul este sa nu intrati in panica, poate valorile analizelor mentionate nu sunt asa mult sarite de normal. medicul insa va poate fi de mare folos.
Multa sanatate!
Este bine sa va adresati unui nutritionist pentru glicemie si unui alergolog pentru blande, iar despre colesterol vorbiti cu medicul de familie, stie unde sa va trimita. Totul este sa nu intrati in panica, poate valorile analizelor mentionate nu sunt asa mult sarite de normal. medicul insa va poate fi de mare folos.
Multa sanatate!
va multumesc am sa incerc sa ma duc la un doctor
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese