blister incomplet
buna seara.am si eu va rog o nelamurire. am luat in aceeasi seara, in urma unei dereglari gastro-intestinale(am vomitat), doua anticonceptionale yasmin si ca urmare mi-a ramas blisterul in urma cu o zi., in lipsa cu o pastila. am continuat administrarea pastilelor la ora obisnuita pana in ultima zi din cea de-a treia saptamana.ultima zi de administrare a anticonceptionalului yasmin trebuia sa fie joi, eu nemaiavand o pastila, ultima am luat-o miercuri. deci joi nu am mai luat pastila.urmeaza cele 7 zile de pauza. inceperea noului blister il pot face in ziua obisnuita, asta fiind vineri? cum sa procedez? stiu ca puteam lua o pastila dintr-un nou blister fara sa il dezcompletez pe cel actual, dar pur si simplu nu am putut sa imi procur altul.in pauza de 7 zile in care trebuie sa imi vina menstruatia, sunt protejata? stiu ca inainte si dupa menstruatie, cateva zile, suntem protejate, nu ramanem insarcinate in cazul in care nu luam anticonceptionale.aceleasi lucruri sunt valabile in legatura cu menstruatia chiar daca luam anticonceptionale?
3 comentarii
Este esential ca pauza sa fie de 7 zile si nu mai lunga. Daca, totusi, este mai lunga considerati ca 7 zile ati iesit de sub protectie.
ultima pastila trebuia sa o iau joi dupa care urmeaza perioada de 7 zile. urmatorul blister il incepeam vineri. acum, ca urmare a faptului ca joi nu am luat pastila si ultima zi de administrare a fost miercuri, trebuie sa pastrez pauza de 7 zile incepand noul blister joi?incep noul blister cu o zi inainte pentru a pastra cele 7 zile de pauza schimbandu-mi asttel ziua mea obisnuita de incepere a noului blister?va multumesc anticipat
Sunt la primul blister Yasmine la a 7-a pilula iar la a 6-a pilula am facut sex neprotejat. Mentionez ca pilulele le-am luat zilnic la acelasi ora dar ciclul nu mi-a trecut inca. este o posibilitate sa raman insarcinata? au trecut deja 48 de ore de la contactul sexual. este nevoie sa iau escapelle sau sunt sub protectia anticonceptionalelor? astept urgent un raspuns sunt foarte ingrijorata!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon