boala a pielii
de cate ori corpul meu se incalzeste (depun efort fizic)imi apar multe bubite rosii pe piele pe toata suprafata corpului acestea imi trec foarte repede dupa ce ma calmez
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
1 comentarii
Fie este o urticarie la efort, fie o dermatita de contact la propria transpiratie. Nu-ti ramine de facut decit sa urmaresti daca nu are legatura si cu imbracamintea pe care o porti in momentul efortului. Evita hainele din material sintetic, doar de bumbac poti purta.Nu este ceva grav, dar nici mare lucru nu se poate face. Un dermatolog te-ar putea sfatui mai bune.Evit sa dau sfaturi medicale doar pe declaratiile tale. Ar fi indicat sa mergi la medic exact in momentul in care ai aceste leziuni, chiar sa le provoci.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 6help me please!
- 3boala de piele?
- 2epilatul si bubitele rosii
- 6Bubite pe corp
- 13mancarimi si bubite
- 10Bube pe piele
- 3Bubite albe pe piele
- 2Bubite pe corp
- 0bubite rosii care ma maninca
- 1Bubita inflamata
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 2Mancarimi la coate si genunchi
- 1Bubițe mici
- 0Bube Tari (va rog, am mare nevoie de acest sfat)
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: