Boala in zona inghinala. Va rog ajutor

05-02-2009
bestowman921
Nu este medic/terapeut
bestowman921
Ma cheama Radu, sunt din Galati.
Am 21 de ani. In liceu am avut prima data o problema similara, in zona limitrofa a organelor genitale si partial pe scrot aveam roseata si mancarime. Am tratat cu travocort 10 zile apoi medacter si a functionat.
Apoi, peste cateva luni a revenit problema, am aplicat acelasi tratament si am rezolvat.
Iar am in zona asta mancarimi si roseata dar nu mai au efect medicamentele astea.
Ce sa fac?
Sunt predispus la reaparitia infectiilor micotice? Daca da, de ce si ce pot face sa nu mai fiu?
2 comentarii
0
23-04-2009, ora 10:28
unbogdan
Nu este medic/terapeut
unbogdan
Aceleasi simptome le am si eu...in aceleasi zone...! Cred ca am aceeasi problema ca si tine...nici nu mai stiu de cand a aparut.Eu o tratez mereu cu Triamcinolon...si igiena stricta si mai ales evit sa ma scarpin!
Am fost, atunci cand mi-a aparut aceste mancarimi, la mai multi doctori...dar degeaba..sunt niste INCOMPETENTI!!!!!!!!!! Habar n-au ce diagnostic sa puna...o dau mereu cu presupusul! Daca te duci la 5 doctori...fiecare o sa-ti dea alt diagnostic! RUSINE pentru tot sistemul medical! La noi in tara...daca vrei sa mori...te duci la spital si...te duci la sigur!
Revenind la subiect.eu am renuntat sa mai caut un medic bun sa ma ajute sa scap de aceasta sa-i zicem boala! Ti-am zis...ma tratez mereu cu triamcinolon si evita sa te scarpini...pt ca se agraveaza! Daca nu te scarpini...am observat ca se mai vindeca de la sine...iar apare in timp...si tot asa.
Daca ne poate ajuta cineva cu alt tratament...sau cu un medic COMPETENT...ii multumim anticipat.
.multa bafta...
0
17-11-2009, ora 09:32
unbogdan
Nu este medic/terapeut
unbogdan
..exact ce-ti spuneam.a trecut atata timp.si nu exista nici un medic competent in tara asta...care sa ne ajute...sa ne indrume ce sa facem...sa ne ajute sa ne tratam.inca o data.RUSINE PENTRU TOT SISTEMUL MEDICAL.
Adaugă un comentariu / răspuns