Boala psihică- nu stiu ce este

Ca simptome:
- se încalţă cu aceeasi pantofi (unii pe care nu i-am vazut pana acum) pe care ii pune intr-un anume loc si de care nu avem voie sa ne atingem, mi-a explicat clar ca nu trebuie sa ii ating sub nici o forma
- se îmbracă cu haine pe care dupa le aseaza pe un scaun una peste alta timp de o săptămana, sunt aceleaşi haine mereu 2 perechi de blugi si 3 tricouri pe care le spală doar el la sfârşitul săptămânii, nu ma lasa sa le ating iar scaunul pe care stau il strânge si il ascunde in casa
- nu iese din casa o data ce a ajuns de la munca, nu poate cobori daca de exemplu nu am eu cum sa urc
- se spală mereu pe mâini
- langa haine isi lasa ţigările si portofelul si nu fumează din ţigările respective pana in ziua următoare
Am încercat sa il rog sa vadă un psiholog dar refuza. Nu stiu ce are si se enervează cand il intreb orice.
Ma puteti ajuta va rog.
Multumesc

Vorbiti cu familia lui - mai multi pot sa-l convinga, macar sa-si solicite medicul de familie.

Ce fel de ajutor cautati? In ce anume doriti ajutor?

Va recomand sa fiti suportiva si sa incercati sa il intelegeti.
Cu stima,
Dr. Ricean Alina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 11Recomandari medici pt fobie sociala?
- 4anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 19Dureri de cap de trei luni
- 4sufar de atac de panica
- 4atacul de panica, tratament de un an - se va face bine?
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 9Derealizarea si depersonalizare, ajutor !
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 20Sunt din nou aici cu o veche problema...
- 5Anxietate
- 1tahicardie sinusala
- 5Anxietate sau rau de miscare????
- 5Anxietatea si tratamentul ei
- 14Probleme anxietate ? Sau altceva
- 3Anxietate, atacuri de panică foarte dese
- 3Anixietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica bolile psihiatrice blocajul psihic