boala pulmonara?

06-06-2011
BGGL
Nu este medic/terapeut
BGGL
Buna ziua am 34 ani si acum 2 ani am fost diagnosticata cu insufincienta cardiorespiratorie.Am fost canulata, dar la3luni mi-a scos canula.Dupa aceea am ramas cu o tuse permanenta si foarte sacaietoare. Obosesc destul de des.
De exemplu daca fac patul i-mi vine sa tusesc si respir greoi iar oboseala e insuportabila.Se aseamana cu un maraton de 100 m.Mentionez ca in timp ce am fost canulata am avut enfizem pulmonar.Am tot facut REX pulmonar si a esit bine.Ce poate fi ?Va rog sa i-mi raspunde-ti.Un medic sau cineva care stie.Sunt disperata ma tem sa nu am CANCER PULMONAR.Am doi copilasi si nu vreau sa ii las singuri.Va rog disperat un sfat urgent.Am incercat tot ce e posibil de tuse. Ajutor.Va rog mult.MULTUMESC.
1 comentarii
0
03-09-2019, ora 20:15
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Emfizem mai aveți, acesta nu dispare. Care sunt bolile cu care sunteți diagnosticată? Ați făcut radiografie toracică sau CT? Mai aveți și alte simptome? Mergeți la pneumologie pentru consult și investigații, și eventual la cardiologie. Fără un consult clinic, analize și explorări nu vă pot spune mai multe. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns