boli
Buna. Ma numesc Raul si am 2 intrebari.
1) E posibil ca in urma sexului oral sa iti pierzi virginitatea?
2) In cazul unui act sexual oral pot primi boli cu transmitere sexuala?
Multumesc anticipat
1) E posibil ca in urma sexului oral sa iti pierzi virginitatea?
2) In cazul unui act sexual oral pot primi boli cu transmitere sexuala?
Multumesc anticipat
2 comentarii
Buna ziua! Ma amuz un pic... Am impresia ca tinerii de astazi nu stiu ca au si suflet si nu au educatie religioasa... Virginitatea sau castitatea este o stare sufleteasca care insufla respect si pentru corpul pe care il ai. Daca nu te intereseaza ce spune credinta ta despre viata sexuala, daca iti pierzi respectul pentru tine, daca ai impulsuri sexuale si iti doresti contacte sexuale si le si realizezi chiar pe cai care nu sunt normale ( apropo, am mai amintit eu ca sexul oral e gomorie si sexul anal e sodomie, sa inteleg ca tu ai inceput direct cu perversiunile, asta inseamna sa pacatuiesti la greu ) iti pierzi si virginitatea. Cat despre integritatea anatomica, am auzit candva doua pustoaice pe strada: " Cica e virgina... Poate in urechi..." Sunt mai destepte pustoaicele decat pustii:)... Sa stii ca poti sa iei toate BTS -urile( boli cu transmitere sexuala) si prin sex oral. Cand te gandesti ce colcaie in unele guri, ti se cam duce pofta de pupat, nu????...
Buna ma numesc Mary.am si eu o problema dupa ce mia trecut menstruatia a inceput sami curga ceva galben de parca as fi pe stop...ma poate ajuta vreo cinevaa?va rog mult...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.