boli genitale

03-12-2007
carm
Nu este medic/terapeut
carm
Ajutor va rog!Am 28 de ani.Am dureri pelvine de vreo 3saptamani, ciclul 7zile abundent, sunt foarte obosita, intepaturi in spate(solduri).Noaptea simt niste intepaturi la vezica si cand termin de urinat am impresia ca trebuie sa mai iasa ceva, ma doare canalul urinal si ma ustura putin.Nu sunt in tara.Aici in Italia am avut cistita de mai multe ori, am luat tratament de la doctori si mi-a trecut pe moment.Dupa fiecare 2-3luni aveam acelesi simptome.Am aceste probleme cam de 2ani.Poate sa fie cistita si anexita?Va rog sa ma ajutati daca stiti vreun tratament.
2 comentarii
0
03-12-2007, ora 00:00
rotariangela
Nu este medic/terapeut
rotariangela
Am în zona genitală la exterior "un coş" purulent, care îmi apare când pe o parte din pe alta a interval de 3 luni. Acesta este mare şi dureros. Nu înţeleg de la ce apare deoarece sunt o femeie îngrijită cu o naştere la activ şi am 28 de ani.
0
03-12-2007, ora 00:00
rotariangela
Nu este medic/terapeut
rotariangela
Copilului meu i-a ieşit la analiză" Lătime Distrib. Eritrocit." mare, cu o valoare de 16, 50 iar valoare normală pe buletin apare de 14, 8, va rog să-mi comunicaţi ce înseamnă că sunt speriată. La fel şi cu monicitele care sunt de 10.90( normal este 10). Vă mulţumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns