Bolnava sau nu?

Am cateva intrebari, probleme de lamurit.O sa le iau pe rand.Sunt mai mult decat confuza! De 3 ani viata mea e bazata pe stress, si fara stress sau nervi sau dureri de cap nu poate trece o zi.Intr-un final, mi-am dat demisia de la munca pentru ca sincer nu mai faceam fata, m-au luat si dureri de spate, de cap, chiar si menstruatia a devenit neregulata..Asa ca am facut toate analizele din cap pana in picioare, la un aparat cu bio-rezonanta.Insa acolo, ca si rezultat, imi apare o anexita cronica, iar eu nu am avut nici o simptoma pentru asa ceva.
Am fost la un ginecolog destul de renumit, (datorita unor bubite aparute pe o labie), unde mi-au facut ceva analize, constatand ca datorita stresului as avea candidoza si chiar si o infectie cu herpes simplex 2.
Insa mi-a spus ca pentru herpes nu exista tratament si ca virusul se reactiveaza ( cam cand are el chef de vreo 3-4 ori pe an) iar candidoza ar fi din cauza stresului.
As vrea sa stiu ce sanse sunt ca si partenerul meu sa fie infectat(nu folosim prezervativ, deoarece are o reactie alergica la el), mentionez ca nu a avut simptome de mancarime, roseata ori aparitiea vreunor pustule/vezicule.
As dori o sugestie de tratament sau cel putin parerea dvs.deoarece noi vrem sa avem un copil, iar o candidoza sau un herpes in timpul sarcinii nu este tocmai ceea ce si-ar dori o viitoare mamica ce vrea sa nasca un fat sanatos.
Credeti ca as putea elimina riscul aparitiei sau reactivarii virusului?
Ce as putea face pentru a preveni aparitia macar?
Astept un raspuns, sau chiar mai multe.
Va multumesc!

Sanatate!

Pot sa-l iau si pe el la ginecolog?
credeam k ginecologul e doar pt femei:(

Nu mai folosi ovule la care ai astfel de reactii, inseamna ca e o alergie la unul dintre compusi. Poate iti recomanada altceva.
Sa auzim de bine!

Pana atunci insa incearca sa gandesti pozitiv, fa sport, odihneste-te suficient --problemele enumerate sunt minore si cu tratament va fi bine.

http://www.medicinearticles.org

Anexita este o problema intrucat se trateaza foarte greu si te impiedica sa ramai insarcinata atat timp cat o ai...
Numai un medic iti poate da tratamentul corect, insa nu te speria pentru ca nu ai nimic prea grav.
- 5in timpul actului sexual, nu ma pot controla si.. urinez
- 6am motive de ingrijorare?
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 6dureri foarte dese de cap
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 18efectele stresului
- 4Picioare umflate, dureroase, dureri de mijloc
- 4Insomnie...stres...
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 10cum scap de anexita?
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 2dureri de spate
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 2durere lombara care reapare mai ales când merg la fotbal
- 0Durere tampla
- 1durere de cap si corp infierbantat
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea de cap Ciclul menstrual neregulat stresul anexita
- Tulburarea acută de stres
- Tulburarea post-traumatică de stres
- Lombalgia cronica nespecifica
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Durere de spate
- Gastrita indusa de stres
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Protruzie discală
- Stresul - „boala” secolului
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile