Branza pe penis urmata de uscare
Buna seara.
Acum o saptamana am facut sex cu prietena mea si in urma actului sexual am remarcat, cand ma spalam, ca am pe penis o substanta alba (ca branza) care miroase in ultimul hal, pe care nu o mai remarcasem dupa vreun alt act sexual. Am presupus ca prietena mea avea vreo bacterie si am preluat-o.
A doua zi dimineata m-am trezit cu o mancarime la nivelul capului penisului, iar 2 zile mai tarziu pielea care acopera partea superioara a penisului avea crapaturi; acum, cand incerc sa decalotez penisul crapaturile acelea se extind si ma ustura ingrozitor.
Imi puteti spune ce boala 'mi-am insusit'?
Acum o saptamana am facut sex cu prietena mea si in urma actului sexual am remarcat, cand ma spalam, ca am pe penis o substanta alba (ca branza) care miroase in ultimul hal, pe care nu o mai remarcasem dupa vreun alt act sexual. Am presupus ca prietena mea avea vreo bacterie si am preluat-o.
A doua zi dimineata m-am trezit cu o mancarime la nivelul capului penisului, iar 2 zile mai tarziu pielea care acopera partea superioara a penisului avea crapaturi; acum, cand incerc sa decalotez penisul crapaturile acelea se extind si ma ustura ingrozitor.
Imi puteti spune ce boala 'mi-am insusit'?
1 comentarii
Cel mai probabil este vorba de candidoza.Consulta un medic, se trateaza destul de usor!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30candida de la ce se face?
- 5nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 0Candidoza sau hpv?
- 0ciuperca pe penis ?
- 2am candida?
- 3Tratament eficient candidoza
- 14transmitera candidei
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 5Stafiloco, Candida.
- 8Ajutor - Candida si dereglarea hormonala?
- 3Candidoza sistemica?
- 2Candida? sau altceva?
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 3tratament candida
- 0unguent candidoza barbati
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 0Candidoza sistemica
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: