broncho-vaxom

20-08-2007
janad7
Nu este medic/terapeut
janad7
Am inceput de astazi imunizarea cu acest medicament care cica e foarte bun.
Anul trecut am dat baiatului ribomunyl= 0.A facut de 2 ori pneumonie.
Vreau sa stiu daca mai da cineva copilului ac. capsule.Eu am desfacut-o azi si i-am dat cu suc in lingurita pentru ca nu vrea sa o inghita cu totul.Am inteles ca se da pe stomacul gol, asa am facut, dar 30 minute Dav nu a rezistat pana la bibe cu lapte.E de rau daca bea laptele dupa ce ia capsula, sau e vb. doar de mancare solida?
Va multumesc.
2 comentarii
0
06-09-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Exista preparate exhivalente sub forma de picaturi (Lantigen B) care se folosesc pentru cresterea imunitatii impotriva infectiilor de tract respirator. Aceste preparate reduc severitatea si frecventa infectiilor respiratorii, dar nu au un procent de succes de 100%. Exista vaccin anti-Pneumococic si anti-Haemophilus influenzae (doua bacterii ce cauzeaza pneumonia), insa nu se administreaza de rutina, asa ca sfatuiti-va mai intai cu medicul dvs. In plus, din pacate orice copil face in medie pana la 5 episoade de infectie de tract respirator pe an.
0
01-11-2007, ora 00:00
Nelimaria
Nu este medic/terapeut
Nelimaria
Si mie mi-a recomandat medicul de familie pt copilul meu care merge la cresa broncho-vaxom;pana acum nu i-am dat nimic pt imunitate, are reactii adverse?Se da si compensat?pt ca am vazut ca este destul de scump si sincer cam greu sa dau atatia bani pe el, noi stam si cu chirie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul