bronsiectazii bilaterale

08-02-2009
geta finteanu
Nu este medic/terapeut
geta finteanu
sufar de bronsiectazii bilaterale determinate in urma unei tomografii la M. Nasta in 2006, tusesc la rece, la cald, mirosuri urite, abur, praf, fum, dupa ce maninc trebuie sa stau in picioare mai mult timp, am esofagul iritat am un nod in git, nu pot sa gatesc, sa calc, sa intru dintr-o incapere in alta, ca tusesc. Nu vomit, nu am scazut in greutate, maninc ce imi permite ulcerul si refluxul gastro esofagian care-l mai am.Rezultatele ultime din 27 /01/09 sunt:fvc -101%, fev1 - 105%, fev1/fvc- 112%, pefr- 95%, fef25-75 - 109%.tusea este mai mult seaca, dar scuip de fiecare data cind tusesc de folosesc 2 pachete de servetele/zi.La ultimul control 27/01/09 la radiografie nu s-a vazut nimic si medicul mi-a zis ca bronsiectaziile nu sunt infectate si ca parametrii de suflat sunt normali, nu trebuie sa folosesc spreiuri. dar eu sunt disperata ca tusesc foarte des intr-o zi, ma doare capul, ma dor ochii, pieptul de cit tusesc.La masa prima inghititura tusesc, la prima lingura de supa tusesc, am mai folosit si simbicort doza mare dupa sfatul med., dar nu s-a ameliorat nimic.Nu tigari, nu cafea, nu alcool, sunt vegatariana de 1, 5 ani, incercind ultima speranta, dar in afara faptului ca alte boli pe care le-am mai avut au disparut si sunt activa, tusea nu are de gind, ma incurca si ma deranjeaza foarte rau.
Va rog, un medicament de orice fel, o clinica chiar si in afara si pentru mine.
multumesc! -*

(*modificat de administrator)
2 comentarii
0
24-02-2010, ora 10:41
marius1979
Nu este medic/terapeut
marius1979
Buna ziua!ma numesc marius am 30 de ani si de acum un an am aceiasi boala si acelasi probleme, mentionez ca nu sunt fumator!daca ati aflat ceva si a dat randament as fi foarte recunoscator!multumesc
0
13-12-2010, ora 19:23
Mirti
Nu este medic/terapeut
Mirti
are si mama mea aceasi boala si cateodata mai da firisoare de sange.Trebuie sa faceti vaccinul antipoliomita.
Adaugă un comentariu / răspuns