Bronsita acuta
Am fost diagnosticata cu bronsita acuta dar pana a fi diagnosticata am fost la orl, pneumnolog care mi-a data avelox penrtu 5 zile, am lungit tratamentul10 zile, dar ameliorarea bolii am simtit-o atunci cand medicul internist mi-a dat gentamicina, eurespal.Tot medicul internist mi-a zis ca s-ar putea sa o mostenesc pe mama care sufera de astm bronsic infectios.Eu pana a face aceasta racela urata faceam amigdalita destul de urata.Am gasit in urma unui exudat si stafilococul auriu dar doctorii mi-au zis ca unul din doi oameni il are.Mi s-a parut ciudat pentru ca am citit ca acesta ataca gatul si plamanii si m-am gandit ca de data asta daca gatul nu a fost inflamat acesta sa fi coborat la plamani.Acum vreau sa va intreb cum trebuie sa actionez pentru a nu mai intampina probleme pe timpul iernii, sa fac polidin sau bronhovaxom.Acum mai simt unele intepaturi dar rar la nivelul cutiei toracice.Mi-e frica de instalarea unui astm ca al mamei pentru ca am vazut la ea cat de grele sunt crizele?Ce ma sfatuiti sa fac?Va mutumesc
1 comentarii
Polidin 10 zile /luna, repeti dupa o luna, Baraka in luna in care nu faci Polidin si vaccineaza-te antigripal in fiecare an.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii