brusc cosuri pe fata! de la ce?

129 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
27-06-2010, ora 18:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Acneea apare datorita unor dezechilibre hormonale care se rezolva in jurul varsteti de 25 de ani.
Pana atunci ea trebuie tratata in perioadele de exacerbare.
0
01-07-2010, ora 00:50
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
n-am inteles nimic :|
0
06-07-2010, ora 19:55
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Intra in sectiunea BOLI AFECTIUNIBoli de pieleAcneea si citeste mai mult sau intreaba Google despre acnee si documenteaza-te !
0
17-07-2010, ora 18:56
pcap
Nu este medic/terapeut
pcap
Buna ziua am si eu o problema asemanatoare am cosuri ff multe pe fata, gat si spate am facut o ecografie si am chist pe ovarul drept doctorul ginecolog mia spus sa iau 3 luni anticonceptionale s-ar putea sa nu fie nevoie de operatie. Iau deja de 2 luni yasmin si cosurile nu trec mai e si alta problema prima luna cand am inceput anticonceptionalele in fieca zi am avut o scurgere asa rosiatica a 2 a luna o saptamana nu am avut nimic apoi mi-a venit menstruatia pe pastile.Va rog mult sa imi raspundeti de ce nu trec cosurile si de problema cu ovarul care e cea mai buna metoda operatie sau tratament va multumesc si astept raspuns urgent
0
27-07-2010, ora 18:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca ar trebui sa schimbati Yasmin cu Laurina, incepand cu prima zi a ciclului urmator.
0
21-04-2011, ora 11:48
vicro89
Nu este medic/terapeut
vicro89
Deja de 4 ani, la o perioada de timp dupa expunerea la soare initial mi se irita pielea, apoi apar niste bubite mici, asemanatoare cu cosurile si pline cu un lichid albicios. Initial imi aparea doar pe piept si pe abdomen. Apoi s-a extins si in zona acoperita de manecile tricoului. Apoi a urcat la nivelul cefei.Acesta este primul an in care a urcat la nivelul fetei, mi s-a umplut fruntea de aceste mici bubite si a inceput sa coboare si inspre nas. Nu e nevoie decat de 20-30 de min de expunere la soare si imi apar aceste bubite. Dupa cercetarile mele de pe internet, simptomele sunt exact cele descrise la boala Eruptie polimorfa la lumina. Pentru tratarea efectelor mi-a fost recomandat in primul rand Xyzal iar apoi Advantan Milk. Tin sa precizez ca roseata a disparut in urma aplicarii unguentului Advantan Milk, dar bubitele au aparut in acelasi numar. Caut un doctor dermatolog care ma poate ajuta cu problema mea, eventual chiar sa incerce sa combata cauza, nu doar efectul. Va multumesc.
0
25-09-2011, ora 23:17
Ayla96
Nu este medic/terapeut
Ayla96
Buna.Am 14 aproape 15 ani si de cateva zile mi-au aparut cosuri pe fata si nu stiu de ce.Toata vara n-am avut cosuri pe fata si akm am fruntea si obrazul drept pline de cosuri.Si nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ele.
0
14-01-2013, ora 21:15
gennass
Nu este medic/terapeut
gennass
Vreau sa stiu la cat timp de folosit yasmin in scop terapeutic(antiacnee) deci la cat timp ar trebui sa ma astept la semne clare de ameliorare a acneei..si daca e normal ca in prima faza a tratamentului sa apara mai mult ca inainte...
0
03-02-2014, ora 12:43
alleckssa
Nu este medic/terapeut
alleckssa
buna ziua! am 25 ani si iau logest de aproape 3 ani, nu am avut probleme majore cu acneea, decat in apropierea menstuatiei. de o saptamana mi s-a umplut toata fata de cosuri care fie sunt iesite fie urmeaza. mentionez ca pana acum o saptamana am facut un tratament cu augmentin. ce imi puteti recomanda, va rog? nu stiu la ce solutii sa apelez. astept raspunsul Dvs. multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
129 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •