BTS (HPV) la virgini?

19-09-2012
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Buna ziua. Iarasi revin pe acest site. De un an ma lupt cu toate felurile de infectii, atunci fiind virgina cind mi-au aparut.(este despre toate in temele mele anterioare) iar acum dupa ce am avut relatii medicul a putut privi mai atent la col si in vagin. Am mai aflat ca colul nu e dezvoltat normal si ca e ranit tocmai insingerat si mai vede si niste condiloame pe el. Frotiu 40-45 leucocite, ca si inainte de relatii, mereu asa a fost frotiul meu, fie inainte de tratamnet, fie dupa. Am dat t.citologic si deocamdata nu am vazut rez singura dar am sunat si mi-a zis ca nu sint celule straine dar e o inflamatie ft mare pe col care poate fi provocacata de BTS. La intrebarea mea 'de unde pot avea BTS daca si partenerul meu era virgin si nu a atins pe nimeni niciodata(sint 100%ca sintem unicii unul la altul)?' ea a spus 'Eu va spun cum e dupa carte, doar cei nevirgini pot avea asa boli'.
Acum intrebarea mea e dc e exclus sa fi avut vrio infectie din astea chiar fiind atunci virgina ca doar de atunci nu mai scap de mincarimi cite tratamente nu as lua?
Si mi s-a spus anume sa dau Hlamydia, HPV, Herpes prin metodca ADN/PCR. Iar Trichomoniaza, Ureoplasma, Mycoplasma prin insamintare, test bacteriologic. E cea mai buna metoda, corect am auzit sau am gresit ceva cind am scris cum sa le dau?
Multumesc anticipat, Chiar as vrea un rs ca ma macina aceasta intrebare cu faptul ca ambii eram virgini si nu am avut decit unul pe altul. El simptome nu are de nimic, relatiile sint de 4 luni.
3 comentarii
0
19-09-2012, ora 21:02
toniandrei
Nu este medic/terapeut
toniandrei
infectarea cu HPV ( human papilloma virus) se poate produce prin suprafete sau persoane infectate si se realizeaza la nivelul tegumentului traumatizat ( un tegument intact nu permite infectarea). poate aparea frecvent la cei care frecventeaza piscinele sau in alte locuri ( cum ar fi spre exemplu : macelariile).de la momentul infectari si pana apar leziunile pot trece pana la 9 luni, timp in care nu ai manifestari clinice si poti infecta si alte prsoane.in cazul cadiloamelor trebuiesc investigatii suplimentare pt excluderea altor boli cu transmisie sexuala. cadiloamele sunt negi genitali nedurerosi care pot provoca mancarime, arsuri si sangerari usoare. asteapta sa vezi rezultatele si consultate cu un doctor specialist.
0
20-09-2012, ora 21:18
lagunaalbastra
Nu este medic/terapeut
lagunaalbastra
Toate bolile venerice se mostenesc si de la parinti, bunici, chiar si dupa 2-3 generatii. Insa acestea nu mai au simptomele originale ci simptome noi si schimbate. Negii si condiloamele cat si cancerul sunt de ex. o dovada de blenoragie mostenita, durerile de oase si bolile destructive sunt o dovada a sifilisului mostenit. Tot asa se mosteneste si TBC-ul care duce la alte boli. Pacatele parintilor se transmit asa si la copii si de la copii la copii copiilor, etc. Deci nu te mira de unde este. Daca un strabunic a avut ceva se poate mosteni.
0
24-09-2012, ora 09:24
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
multumesc pt raspunsuri.
Eu nu stiu daca au avut buneii mei asa boli dar inainte poate ca si aveau dar nu stiau ca nu ii deranja tare, plus la toate chiar de aveau precis nu spuneau la copii si poate parintii mei nici nu au stiut de unele boli la parinti.
Eu sint sigura ca nu am luat pe cale sexuala pt ca partenerul era virgin si nu s-a atins de nimeni.Poate era rana pe col inca cind eram virgina si m-am adresat la medic cu mancarimi groaznice dar nu se puteau uita inauntru si nu stiau. Posibil s-a transmis de la predecesori sau am luat de undeva din exterior.
Ramane sa vad daca intradevar am una din boli :( asta ar explica toate prob mele de acum un an. Acum un an am dat la asa boli analize dar nu la toate si erau negative, HPV nu era in lista.
Revin aici dupa rezultate.
Multumesc, o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.