Bube piele
Buna ziua,
De cam o luna sau doua, imi apar pe tot corpul, fata, spate, maini, picioare etc, niste semne semanand enorm de mult ca muscaturile de tantar, care provoaca mancarimi, si intr-o zona sunt mai multe nu doar una, si dispar dupa o saptamana si lasa semne. Ce ar putea fi?
De cam o luna sau doua, imi apar pe tot corpul, fata, spate, maini, picioare etc, niste semne semanand enorm de mult ca muscaturile de tantar, care provoaca mancarimi, si intr-o zona sunt mai multe nu doar una, si dispar dupa o saptamana si lasa semne. Ce ar putea fi?
1 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului. Posibil sa aveti prurigo.
O zi buna,
D Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului. Posibil sa aveti prurigo.
O zi buna,
D Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 6mancarimi ale pielii
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 2nu stiu exact ce este!
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 4bubite care ma mananca si nu mai trec
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 7bubite in zona anala
- 6Bubite pe corp
- 3Bube pe piele
- 3bubite
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 3bube care apar doar vara..
- 1Bubite de culoarea pielii
- 2Bubițe fără prurit
- 1Bubițe mici