bubita care se extinde

buna ziua!
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
4 comentarii

ioana, de obicei, la treburi de-astea nu prea se poate pune un diagnostic"pe nevazute".Mergi la un dermatolog si nu-ti mai da cu diverse creme pana nu stii exact ce este ca-ti poti face mai mult rau decat bine...

multumesc morena, cred ca asta am sa fac.nu ma mai dau cu nimic si luni ma duc la dermatolog

am fost ieri la medic si mi-a dat o crema si antibiotic.deja observ ca nu se mai extinde...:D.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 6mancarimi ale pielii
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 2Bubite si roseata
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 1bubite rosii pe piele
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 2Bube pe maini
- 3bube care apar doar vara..
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 0Bubite si mancarimi
- 1Prurigo...
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: