bubita care se extinde
buna ziua!
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
4 comentarii
ioana, de obicei, la treburi de-astea nu prea se poate pune un diagnostic"pe nevazute".Mergi la un dermatolog si nu-ti mai da cu diverse creme pana nu stii exact ce este ca-ti poti face mai mult rau decat bine...
multumesc morena, cred ca asta am sa fac.nu ma mai dau cu nimic si luni ma duc la dermatolog
am fost ieri la medic si mi-a dat o crema si antibiotic.deja observ ca nu se mai extinde...:D.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
- 2bubite pe podul palmelor si la nivelul picioarelor
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 10Bube pe piele
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 0Bubite mici si rosii pe picioare (in special coapse) + mancarime.
- 2sugar de 3 luni ii apar mereu bubite rosii ca niste blande
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 2Mancarimi la coate si genunchi
- 3Bubite pe gat, gusa, in spatele urechilor
- 0Bubițe corp +poze
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: