sugar de 3 luni ii apar mereu bubite rosii ca niste blande

buna ziua!am un sugar de 3 luni care este hranit exclusiv la san.Problema noastra e cu masajul.In prima luna ii faceam masaj dupa baita si ii aparea mereu niste bubite rosii cu varfulet ca niste 'blande'.Apoi doua luni nu am mai facut masajul si nu au mai aparut.Acum de trei zile am reluat masajulsi avem aceeasi problema.Aceste bubite ii apar peste tot, si pe pielea capului, si a doua zi ramane doar un punctulet.Am crezut ca e o alergie si am schimbat uleiul, am facut cu ulei de masline dar tot apar.Am vazut ca mai are si alte bubite mici mici pe piele care insa nu sunt rosii.Ce ma sfatuiti?
2 comentarii

Ce ulei foloseati inainte de uleiul de masline?

foloseam jhonson baby.am rezolvat probl era cica de la caldura am dat cu nidoflor doua zile si nu mai are nimic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4as dori solutii pentru marirea secretiei lactate.
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 0blande de la aer de tara??
- 6bube pe brate cam de o luna
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 3hpv si alaptarea
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 2bubite mici rosii