bubite rosii care arata ca o urticarie

De 2 saptamani mi au aparut niste bube rosii vreo 4-5 una pe abdoment si restul pe sold, arata ca o urticarie care ma mananca, in 4-5 zile dispar si pielea ramane mai inchisa la culoare in locul unde au fost, problema e ca de 2 saptamani imi apar la interval de 2-3 zile altele tot asa cate 3 -4.ce poate fii?
5 comentarii

Tin sa completez ca a doua sau a treia zii se inrosesc ca si cum s ar invinetii

Precizez ca nu au aceeasi marime, unele sunt mai intinse altele mai mici

Buna ziua,
Consultati un medic alergolog, poate fi vorba de o alergie. Luati Xyzal 1 sau 2 tb/zi seara (antialergic), pana mergeti la medic, dar intrerupeti tratamentul cu 4 zile inainte de consultul alergologic pentru a va putea testa.
Daca aveti contact si cu animale de casa (caine, pisica) efectuati si examen coproparazitologic ( cel putin 3 scaune la interval de 4 - 5 zile) pentru a exclude o parazitoza intestinala.
Multa sanatate!
Consultati un medic alergolog, poate fi vorba de o alergie. Luati Xyzal 1 sau 2 tb/zi seara (antialergic), pana mergeti la medic, dar intrerupeti tratamentul cu 4 zile inainte de consultul alergologic pentru a va putea testa.
Daca aveti contact si cu animale de casa (caine, pisica) efectuati si examen coproparazitologic ( cel putin 3 scaune la interval de 4 - 5 zile) pentru a exclude o parazitoza intestinala.
Multa sanatate!

Va multumesc mult, m-am mai linistit putin.de o luna ma duc la sala si transpir foarte rau, poate fii si asta cauza, am un pantalon de fas special

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 9scabie sau nu?
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 2Bubite pe piele
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 2Bubite pe corp
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 0Intrebare despre antihistaminice
- 1Bubite pe zona spatelui langa axile de sub brat
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 1Bubițe mici
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
- 0Mancarime Insuportabila
Mai multe informații despre: Urticaria bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: