bubite

12-02-2011
oanna19
Nu este medic/terapeut
oanna19
buna ziua!de 2 zile prietenului meu i-a aparut niste bubite pe capul penisului., o iritatie rosie si il mananca..ce tratament exista?va multumesc
2 comentarii
0
15-02-2011, ora 01:25
alex2991
Nu este medic/terapeut
alex2991
buna seara, , , ma scuzati ca va deranjez,..am o problema..de aproximativ 8-9 zile mi au aprut p capul penisului niste bubite mici rosii abia se vad..si rar de tot kte o mancarime da nu groaznica.knd am erectie nici nu se vad dar dupa parka e uscat asa capul penisului si se vad potin de tot bubitele acelea...nu s a agravat..asa sunt de knd mi au aparut...mentionez k fac sex neprotejat cu prietena mea de 2 ani si nu am mai patit niciodata asa...nu se pune problema altor relatii extraconjugale.am citit k ar fi candida..sau cva de genu si m am speriat...va rog ajutatima.multumesk anticipat
0
30-03-2011, ora 19:33
inger dulce ana
Nu este medic/terapeut
inger dulce ana
draga oanna 19 eu zic ca bicarbonatul de sodiu il va ajuta, se dizolva trei au patru lingurite in putina apa intr-un lichean si se spala cu apa aceea de doua trei ori pe zi.sunt asistenta medicala si am mai intalnit cazuri.sper sa iti fie de ajutor dak nu ai incredere consulta un medic de familiesi va ajuta mai mult.sper ca ti-am mai fost de ajutor.trebuie sa aveti grija si la contactele sexuale s-ar putea sa se transmita
Adaugă un comentariu / răspuns