Bubite albe pe piele

Buna seara,
Am o problema. Acum 2 saptamani mi-a aparut o bubita pe laba piciorului stag, alba, care ma mananca si uneori mi se decojeste si nu mai dispare. Acum 5 zile mi-ai aparut inca 2 pe spate. Nu stiu ce sa fac... Eu mai stau si la mare si merg in fiecare zi la plaja si poate de aceea mi-au aparut. Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma!
Am o problema. Acum 2 saptamani mi-a aparut o bubita pe laba piciorului stag, alba, care ma mananca si uneori mi se decojeste si nu mai dispare. Acum 5 zile mi-ai aparut inca 2 pe spate. Nu stiu ce sa fac... Eu mai stau si la mare si merg in fiecare zi la plaja si poate de aceea mi-au aparut. Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma!
3 comentarii

Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fi contactat o ciuperca.
Pentru confirmare ar trebui sa faceti un examen micologic.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fi contactat o ciuperca.
Pentru confirmare ar trebui sa faceti un examen micologic.
Numai bine,

nu stiu cum trebuie sa postez pe forum. Imi poate cineva spune ce trebuie sa fac???
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat

pentru miriam:
intri pe Google, apoi romedic.ro, apoi forum medical, apoi click pe "vezi toate categoriile", apoi pe boli (care vrei), apoi click pe "adauga un subiect/ intrebare"..succes..numai bine!
intri pe Google, apoi romedic.ro, apoi forum medical, apoi click pe "vezi toate categoriile", apoi pe boli (care vrei), apoi click pe "adauga un subiect/ intrebare"..succes..numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 4Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 3piele cu bubite
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 2Bubite rosii pe spate
- 0bubite incolore
- 3bubite pe picioare
- 2Bubite pe corp
- 1bubite pe picioare
- 1blande mari pe corp
- 1Pete si bube piele
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 1cum scap de bubitele de pe maini si picioare?
- 1Prurigo...
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: