bubite cu apa
anul trecut mi-au aparut niste bubite pe mana, mai jos de cot, in interior care ma mancau foarte tare. le-am tot scarpinat si mi s-a extins si nu mai erau bubite, ci arata ca o rana. binenteles mi-au mai aparut si pe cealalta mana si pe picioare la incheieturi, dar acolo erau doar bubite. am mers la medic si mi-a spus ca am raie. mi-a dat ceva crema -scabex dar mi s-au facut mai urate, s-au muiat si ramaneau tot iritate. am mers la acelasi medic inapoi si a zis ca nu am raie ci o eczema si ca sa ma dau cu triamcinolon. bineineteles ca nu mi-au trecut nici cu acesta.
ultima data mi-a dat fluocinolon si ma tot dau cu el.
dau cateva zile la rand si imi trece, dar dupa o perioada imi reapar si ma mananca ingrozitor, sunt foarte neplacute!!
spuneti-mi ce sa fac?
ultima data mi-a dat fluocinolon si ma tot dau cu el.
dau cateva zile la rand si imi trece, dar dupa o perioada imi reapar si ma mananca ingrozitor, sunt foarte neplacute!!
spuneti-mi ce sa fac?
1 comentarii
ca sa fiti sigur despre ce este vorba, cautati un laborator de micologie si va recolteaza de pe piele apoi examineaza la microscop si va spune daca aveti sau nu raie!!raia este destul de pacatosa, trebuie urmat un tratament ca la carte, cu lucrurile fierte, deparazitate pt ca altfel va puteti reinfecta!!pe fata aveti ceva?ca raia din cate stiu nu apare pe fata ci de la gat in jos.daca sunteti din bucuresti mergeti la spitalul colentina!!multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut