Bubiţe cu aspect de crater pe labii, usturime şi mâncărimi.

21-02-2016
Sereen
Nu este medic/terapeut
Sereen
Bună seara, as vrea sa aflu ce afecţiune am, dacă s-ar putea fără a consulta medicul ginecolog momentan. Am avut un cos, o vezicula dacă pot spune aşa, o umflătura prin zona inghinala, spre labii. De culoare roşie, când am spart-o, a ieşit un lichid transparent, nu foarte mult, apoi a curs sânge. La câteva zile după, 3-4 m-am trezit cu o mâncărime groaznica pe labii, spre intrarea vaginala, când m-am trezit am sesizat ca mă şi ustura..când am verificat am observat nişte bubiţe cu aspect de vulcan, crater, în centrul lor se vedea o coaja, dacă pot spune aşa. Dupa cateva zile, bubitele au căpătat aspect de cos, aveau un punct alb în centru în loc de acea coaja. M-Am informat despre herpesul genital, as crede ca de aceasta afecţiune as suferii, dar nu sunt sigura, bubiţele nu sunt specifice herpesului vaginal, e doar una independenta, am înjur de 7-8 bubiţe care sunt destul de distanţate, nu apropiate aşa cum presupune herpesul genital. Am în continuare mâncărimi şi dureri, mai ales atunci când urinez şi urina ajunge la acele bubiţe. Vreau sa menţionez ca am avut contact sexual, cu un partener stabil, deci fără parnetenri multiplii.
3 comentarii
1
23-02-2016, ora 09:01
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Poate fi vorba si de infectia cu Herpes dar poate fi si un alt tip de infectie genitala. Este necesar sa faceti analizele specifice, respectiv pentru depistarea Herpesului sau un Examen de secretie.
0
05-09-2018, ora 05:05
Sereen
Nu este medic/terapeut
Sereen
Va multumesc pentru raspuns. Am aceeasi problema din nou, dupa 2 ani. In urma testelor ( pentru herpes genital si cel de secretie ) efectuate acum 2 luni, nu am nici o afectiune in afara de cocobacili prezenti..coincidenta face ca mereu sa am problema aceasta in urma menstruatiei sau chiar in timpul acesteia. Consider ca am pastrat igiena. Care ar putea fi problema?
0
25-04-2021, ora 21:52
FloriFun
Nu este medic/terapeut
FloriFun
Buna Serena. Ma confrunt cu exact aceeasi problema de multi ani, am facut teste si iese totul in regula. Te pot intreba in ce stadiu esti si daca ai gasit un tratament pe care l-ai folosit si a dat rezultate ? Eu am ajuns la disperare.Multumiri anticipate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.