bubite in talpa coate palme genunchi

17-11-2013
booluvmike7
Nu este medic/terapeut
booluvmike7
Buna seara! De teri zile am bubite de culoare alba respectiv rosie pe coate, palme, genunchi si talpi. Initial am crezut ca e intoxicatie alimentara dar pe masura ce mancarile cresc si eu scarpin locul respectiv si bubitele cresc in volum. Mancarimea e exagerat de insuportabila. Eu locuiesc in Germania iar in weekend te poti duce doar la spital. E cazul sa ma alarmez sau exista o solutie pur si simplu de la farmacie? Pot adauga ca am trecut prin acumulari masive de stres si datorita stresului am avut si dureri de stoamc si dezechilibrari de alimentatie. Multumesc pentru un raspuns anticipat!
4 comentarii
0
17-11-2013, ora 13:27
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
"Psoriazisul este o afecţiune cutanată cronică, cu evoluţie de lungă durată, cu ameliorări şi agravări periodice, caracterizată prin apariţia unor pete roşii acoperite de coji sau cruste alb-sidefii, uneori cu tentă argintie, uşor detaşabile"

Cele mai afectate regiuni ale corpului sunt coatele şi genunchii, palma şi talpa, zona lombară, scalpul (la liziera liniei de păr), ombilicul, mucoasele, axilele, organele genitale şi unghiile. Prezenţa puseurilor pe faţă se întâlneşte destul de rar.deci cel mai bine este sa mergi la medic cat mai repede ca nu este de glumit cu aceasta "boala"daca o pot numi asa...fa tot ce poti si mergi cat mai repede la medic!!!!sanatate multa iti doresc!
0
17-11-2013, ora 14:40
booluvmike7
Nu este medic/terapeut
booluvmike7
Multumesc pentru raspuns! O sa ajung maine la medic...deja sunt un pic ingrijorata!
0
17-11-2013, ora 16:49
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
este mai bine asa:)!multa sanatate iti doresc!
0
07-10-2015, ora 11:27
Corlatanu cristina
Nu este medic/terapeut
Corlatanu cristina
Buna ziua... de circa o luna de zile ma confrunt si eu cu aceiasi problema : mancarimi in coate, genunchi, talpi, Palme si degetele de la maini. Am mers la medic dermatolog si mi-a zis ca am alergie de contact. Mi-a prescris claritin Dar nici o schimbare va rog un sfat. Multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •