Bubite in zona genitala!!!
Buna! Am 14 ani si nu am avut nici un contact sexual, dar de ceva vreme mi-au aparut in zona genitala niste bubite mici de culoarea pielii. Nu ma dor si nu am mancarimi, dat cand le ating simt parca as avea o biluta mica inauntru. Nu am puroi sau alceva. La inceput a fost una, dar acum sunt 3. As vrea sa stiu daca e ceva grav si ce analize ar tebui sa fac. Multumesc anticipat pentru ajutor!!
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dvs putem spune ca este o condilomatoza vulvara care apare in situatiile in care igiena locala nu este corecta si/sau datorata utilizarii unor lucruri de lenjerie intime, prosoape, sapun folosite si de alte persoane, insa aceasta mai poate aparea si datorita unor jocuri sexuale fara penetrare de la partener.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dvs putem spune ca este o condilomatoza vulvara care apare in situatiile in care igiena locala nu este corecta si/sau datorata utilizarii unor lucruri de lenjerie intime, prosoape, sapun folosite si de alte persoane, insa aceasta mai poate aparea si datorita unor jocuri sexuale fara penetrare de la partener.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2punctulete mici albe
- 2Bubite mici in zona genitala
- 1un sfat... bubite in zona genitala
- 3pare un cos in zona genitala
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 6bubite dureroase
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 7bubite in zona genitala
- 0am niste bubite in zona genitala de 2 luni si nu imi trece
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 1Problema zona genitala femei
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 0Mancarimi si bubite inghinale
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 1HPV sau candida?
- 1Problemă intimă
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala