bubite insotite de mancarime
Mi-a aparut in zona dintre picioare niste bube intotite de macarime puternica.Daca sunt scarpinate se maresc si capata o forma rotunda cu margini rosii si ridicate. O parte s-au vindecat dar incearca sa iasa din nou.Ma tem sa nu se raspandeasca in zona genitala. Cer sfaturi.Multumesc (presupun ca este o ciuperca...)
3 comentarii
Posibil sa ai dreptate, adica sa fie o ciuperca. Pentru confirmarea diagnosticului si tratament ar trebui sa te vada un dermatolog.
De la o pisica mi-a aparut tinea corpis, am luat tratament prescris de catre doctorul de la dermatologie, care se cheama Nizoral si Travogen.Pentru un timp mi-a trecut apoi imi apar din nou!!!Ce sa ma fac??? Asi dori un rapuns urgent pentru ca am fost atenta cu animalele!!!
Fie nu ai facut tratamentul timp de 30 de zile, fie nu este corect diagnosticul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 9herpes genital?
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 4probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 4scurgere vaginala galbena
- 0Probleme la penis
- 6O posibila candidoza?
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 0Infectie sau paranoia?
- 5Am niste bubite in vagin
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala