bubite insotite de mancarime
Mi-a aparut in zona dintre picioare niste bube intotite de macarime puternica.Daca sunt scarpinate se maresc si capata o forma rotunda cu margini rosii si ridicate. O parte s-au vindecat dar incearca sa iasa din nou.Ma tem sa nu se raspandeasca in zona genitala. Cer sfaturi.Multumesc (presupun ca este o ciuperca...)
3 comentarii
Posibil sa ai dreptate, adica sa fie o ciuperca. Pentru confirmarea diagnosticului si tratament ar trebui sa te vada un dermatolog.
De la o pisica mi-a aparut tinea corpis, am luat tratament prescris de catre doctorul de la dermatologie, care se cheama Nizoral si Travogen.Pentru un timp mi-a trecut apoi imi apar din nou!!!Ce sa ma fac??? Asi dori un rapuns urgent pentru ca am fost atenta cu animalele!!!
Fie nu ai facut tratamentul timp de 30 de zile, fie nu este corect diagnosticul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-au aparut in zona pubiana niste bubite mici rosii care sa-au deschis si s-a format o pata maronie
- 4mancarimi in zona genitala
- 15O recomandare si un sfat
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3infectie vaginala
- 2probleme in zona genitala
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 4Mancarimi in zona inghinala
- 8incertitudine mare
- 1Mancarime vagin
- 1Mancarimi vaginale
- 3Bubiţe pe labiile mari
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Usturime si mncarime
- 4Coaja galbenă testicule
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala