Bubite mici pe abdomen, piept si spate
Buna ziua!De citeva zile la fetita mea de 12 ani ii apar bubite rosii pe piept, abdomen si spate, sunt mici dar tare multe, mentionez ca nu are mincarimi si nu o deranjeaza(durere;usturime,.) Sunt mai proeminente ziua cind este tare cald, daca se da cu talc mentolat in citeva zile dispar, dar pe urma reapar.Sa fie din cauza timpului cald sau o alergie? A mai avut probleme cu alergia, cind a fost mai mica a fost diacnosticata cu asm bronsic, dar de ani de zile nu a mai avut probleme cu asmul. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? MULTUMESC
3 comentarii
Acele bubite sunt pori ai gladelor sudoripare iritati de transpiratia excesiva.
Fetita trebuie sa faca dusuri dese si aplicati seara Cutaden, iar dimineata, dupa dus, Advantan crema.
Fetita trebuie sa faca dusuri dese si aplicati seara Cutaden, iar dimineata, dupa dus, Advantan crema.
Multumesc pentru raspuns, domnule Dr. Dorin Mihalache. Am sa incerc tratamentul prescris de dumneavoasrta. Cu stima si respect mama si fetita.
buna ziua, mi au aparut bube rosii pe abdomen, spate si maini, nu ma mananca, sunt ca si cum nu ar fi. Va rog sa imi dati un raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici albe
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 7alergie sau ce?
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 6bubite grupate.pe umeri, abdomen si pe maini
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 3piele cu bubite
- 2Bubite rosii pe spate
- 2Bubite pe corp
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 1blande mari pe corp
- 1bube rosii pe piele copil 3 ani
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 1Bubite pe zona spatelui langa axile de sub brat