Bubite pe capul penisului
Buna seara, ma numesc Stelian (18 ani).Acum cateva zile am intretinut relatii sexuale neprotejat si n-am avut timp sa fac dus imediat dupa actul sexual.Seara cand am facut dus am observat sub capul penisului cum il decoltez mai multe "bubite"(seaman cu, cosurile) de culoare alba.Nu am nicio simtoma, nu ma deranjeaza. Am incercat cu Nidoflor dar niciun rezultat (4 zile, de 2 ori pe zi). La doctor mi-a fost rusine sa ma duc. Imi spuneti va rog ce sa fac, daca este grav? Ce sa iau? Sau la cine trebuie sa apelez? Daca se poate sa-mi raspunda un doctor. Multumesc anticipat
2 comentarii
Mai întâi, daţi "o goaglă" după "glandele lui Tyson", care sunt mici reliefuri ca nişte perle în şanţul balano-prepuţial (= adâncitura în formă de coroană care delimitează capul penisului) şi vedeţi dacă nu seamănă cu ce aţi văzut la dv, caz în care erau acolo şi înainte, doar că abia acum le-aţi observat.
Am sesizat existenta lor dupa actul sexual. inainte nu erau, sunt sigur de asta. Nu stiu cum sa va explic mai detaliat cum arata. Daca puteti sa imi dati o adresa de email si aveti timp va pot trimite o poza.Credeti ca e ceva grav? Va multumesc. !
Alte subiecte recente din această secțiune: