Bubite pe corpul copilului

Buna ziua...fetitei mele de 14 luni i-au iesit pe picioruse niste bubite mici gen cosuri..in prima zi erau cateva, iar a doua zi cand m-am uitat erau mai multe...dar numai pe picioruse...ce poate sa fie si de la ce?va multumesc anticipat.
3 comentarii

Buna seara!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!

Buna ziua, si eu am o fetita de numa 1an si 7luni si iau iesit niste bubite pe maini in palma, pe picioruse si pe tot corpul ici colo ca niste blande, ce pot fi acestea, s a mai confruntat cineva cu asa ceva?..., astept raspunsuri si va multumesc!

Necesita consult pediatric sau la Dermatolog. Sunt zeci de boli cu aceste caracteristici. Nu se poate pune un diagnostic pe net.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 1bubite pe buze
- 2Bubite pe piele
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 2Bubite pe corp
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 0bubite rosii care ma maninca
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 0bube pe pile care sunt de culoare rosie si iese un lichid din ele si mancarimi
- 1Am o boala de piele
- 2Mancarimi la coate si genunchi
- 1Bubite pe zona spatelui langa axile de sub brat
- 4Bubite albe pe corp
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: