Bubite pe corpul copilului
Buna ziua...fetitei mele de 14 luni i-au iesit pe picioruse niste bubite mici gen cosuri..in prima zi erau cateva, iar a doua zi cand m-am uitat erau mai multe...dar numai pe picioruse...ce poate sa fie si de la ce?va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna seara!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Buna ziua, si eu am o fetita de numa 1an si 7luni si iau iesit niste bubite pe maini in palma, pe picioruse si pe tot corpul ici colo ca niste blande, ce pot fi acestea, s a mai confruntat cineva cu asa ceva?..., astept raspunsuri si va multumesc!
Necesita consult pediatric sau la Dermatolog. Sunt zeci de boli cu aceste caracteristici. Nu se poate pune un diagnostic pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 8virus herpetic
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 4bubite urmate de eczeme
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 1bubite pe picioare
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 1Bubita inflamata
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 4Bubite pe fata ca niste cosuri
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 1Bubite pe zona spatelui langa axile de sub brat
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: