Bubite pe corpul copilului
Buna ziua...fetitei mele de 14 luni i-au iesit pe picioruse niste bubite mici gen cosuri..in prima zi erau cateva, iar a doua zi cand m-am uitat erau mai multe...dar numai pe picioruse...ce poate sa fie si de la ce?va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna seara!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Buna ziua, si eu am o fetita de numa 1an si 7luni si iau iesit niste bubite pe maini in palma, pe picioruse si pe tot corpul ici colo ca niste blande, ce pot fi acestea, s a mai confruntat cineva cu asa ceva?..., astept raspunsuri si va multumesc!
Necesita consult pediatric sau la Dermatolog. Sunt zeci de boli cu aceste caracteristici. Nu se poate pune un diagnostic pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 3bubite pe piele.. asemanatoare cu cele produse de urzica
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 3bube cu puroi
- 4Tratarea bubitelor de la caldura!
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 1bubite rosii pe piele
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 1mancarime de piele si bubite
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 2bubite mici rosii
- 2Bubite albe dureroase
- 0Ciuperca?
- 1cum scap de bubitele de pe maini si picioare?
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: