Bubite pe corpul copilului
Buna ziua...fetitei mele de 14 luni i-au iesit pe picioruse niste bubite mici gen cosuri..in prima zi erau cateva, iar a doua zi cand m-am uitat erau mai multe...dar numai pe picioruse...ce poate sa fie si de la ce?va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna seara!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Buna ziua, si eu am o fetita de numa 1an si 7luni si iau iesit niste bubite pe maini in palma, pe picioruse si pe tot corpul ici colo ca niste blande, ce pot fi acestea, s a mai confruntat cineva cu asa ceva?..., astept raspunsuri si va multumesc!
Necesita consult pediatric sau la Dermatolog. Sunt zeci de boli cu aceste caracteristici. Nu se poate pune un diagnostic pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6help me please!
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 16bubite rosii pe corp
- 4bubite care ma mananca si nu mai trec
- 1bubite rosii pe piele
- 0bubite incolore
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 13mancarimi si bubite
- 10Bube pe piele
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 3bubite
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 7Bubite albe buza superioara
- 1Bubite rosii pe maini
- 0Bubite pe corp ce se exfoliaza
- 3Bubite pe gat, gusa, in spatele urechilor
- 1Ajutati-ma! bubite sub sani si lateral
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: