Bubite pe corpul copilului
Buna ziua...fetitei mele de 14 luni i-au iesit pe picioruse niste bubite mici gen cosuri..in prima zi erau cateva, iar a doua zi cand m-am uitat erau mai multe...dar numai pe picioruse...ce poate sa fie si de la ce?va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna seara!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Teoretic, ar putea fi orice. De la o eruptie banala autolimitata, aparuta de la caldura pana la o eruptie alergica sau debutul unei boli a copilariei. In orice caz, ar trebui sa va adresati unui pediatru.
O seara placuta!
Buna ziua, si eu am o fetita de numa 1an si 7luni si iau iesit niste bubite pe maini in palma, pe picioruse si pe tot corpul ici colo ca niste blande, ce pot fi acestea, s a mai confruntat cineva cu asa ceva?..., astept raspunsuri si va multumesc!
Necesita consult pediatric sau la Dermatolog. Sunt zeci de boli cu aceste caracteristici. Nu se poate pune un diagnostic pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 7bubite rosii pe picioare
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 8virus herpetic
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 3bube cu puroi
- 7bubite in zona anala
- 5bubite ca niste cosuri pe fese si pe pulpa piciorului
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 1bubite pe buze
- 2bube pe umeri piept si burta
- 0Basicute albe pe maini si picioare