Bubite pe fata
Buna seara! De cateva zile mi au aparut niste bubite mici pe fata ca niste cosuri, iar la atingere simt senzatia de mancarime. Acestea nu sunt rosii.
Tin sa mentionez ca de cateva zile folosesc un lapte demachiant pentru o curatare mai buna a fetei (chiar daca nu ma machiez) si o lotiune tonica revigoranta.
Tin sa mentionez ca de cateva zile folosesc un lapte demachiant pentru o curatare mai buna a fetei (chiar daca nu ma machiez) si o lotiune tonica revigoranta.
2 comentarii
Buna ziua,
Folositi spray apa termala si renuntati la lapte demavhiant. Eventual folositi cateva zile si cicalfate crema. Daca nu se amelioreaza mergeti la medic.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
mrdic primar dermatolog
Folositi spray apa termala si renuntati la lapte demavhiant. Eventual folositi cateva zile si cicalfate crema. Daca nu se amelioreaza mergeti la medic.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
mrdic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0m-am trezit cu bubite mici pe fata, pielea avand un aspect nisipos
- 6Urgent! Dependenta de nidoflor!
- 0Bubiţe cu mâncărime pe faţa
- 2Bubite pe gat si piept
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 1Va rog din suflet sa ma ajutați! mi-au apărut pe fata niște coșuri/bubițe și pete roșii mici
- 1Mâncărimi apărute
- 1Bube pe piele cu mâncărime
- 2Bube pe piele cu mâncărime
- 3Mici blande pe sani, ca ciupiturile de tantari, cu mancarimi puternice, va rog ajutati ma !!!!
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 1Bubite pe fata
- 1Dermatită, alergie? Vă rog să îmi dați un sfat!
- 0Ajutati-ma, va rog! Fetita 3 ani, pete rosii cu pustule pe picioare si in zona lombara.
- 1Mâncărime pe maini
- 0Bube pe fata, în urechii în zona capului și zemuiesc
Mai multe informații despre: bubite pe fata bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: