Bubite pe maini

Buna ziua de cativa ani ma confrunt cu o alergie de la caldura imi apar niste bubite mici cu apa pe sub piele (palme)si imi provoaca mancarimi groaznice am facut foarte multe analize dar degeaba imi spun k nu am nimic, dar cum vine caldura imi apar chiar si iarna daca este prea cald in camera si dorm cu mainile sub plapuma mai apare cate una.Va rog ajutati.ma sa gasesc un remediu, multumesc
2 comentarii

Aproape sigur cauza este in alimentatie, caldura in sine nu face decat sa stimuleze putin circulatia si sa scoata problema la suprafata !
Vedeti deci care este alimentul problema, de obicei este vorba despre oua, branzeturi, carne de un anumit tip consumate des, sau alt aliment preferat !
Vedeti deci care este alimentul problema, de obicei este vorba despre oua, branzeturi, carne de un anumit tip consumate des, sau alt aliment preferat !

buna ziua,
puteti sa faceti si patch teste cutanate, dar dishidrozisul e provocat de stres, caldura.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
puteti sa faceti si patch teste cutanate, dar dishidrozisul e provocat de stres, caldura.
o zi buna,
dr Claudia Artenie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 2alergie la intepaturile de viespi
- 6sa fie oare alergie???
- 5am o reactie alergica
- 4alergie sau astm?
- 5Sabie sau Alergie
- 3Alergie?
- 2infectie
- 2Bubite pe gat si piept
- 2Dermatologie- bubite pe mâini cu mamcarimi.
- 1Mâncărimi apărute
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice
- 2Mancarime pe picior
- 1Pete rosii /galme cu mancarimi
- 0Alergie sau soc anafilactic ?
- 1Bubite pe fata, gat, urechi si maini
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
- 1Ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Reactia alergica bubite cu mancarime bubite la caldura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: