Bubite pe penis. Raspundeti-mi si mie, va rog!
Salutare dragii mei !
Am stat un pic si am citit ultimele 2 comentarii ale lui nokiduta asta ! Bai, sa stiti ca nu e prost ! Chiar i-a bubuit mintea rau de tot daca a ajuns la concluzia ca noi, femeile, ne interesam de penisul altor barbati pe la spatele sotilor ! M-a si distrat cand am citit ce tampenii scrie. Ati vazut voi fetelor, ca
si-a arata vreun barbat penisul pe aici si ne-a uluit de am ramas cumva socate ? Oare nu cumva el este prietenul caruia i-au iesit bubitele pe capu p..i ?
Ca nu e exclus, avand in vedere jignirile aduse noua si faptul ca drei in cauza nu i-a dat nici un raspuns decat si-a cerut scuze fata de ea ! Da de ce, numai el pricepe, ca eu una nu !
Va astept numai pe subiectul noastru sa discutam acolo !
Va pup
Am stat un pic si am citit ultimele 2 comentarii ale lui nokiduta asta ! Bai, sa stiti ca nu e prost ! Chiar i-a bubuit mintea rau de tot daca a ajuns la concluzia ca noi, femeile, ne interesam de penisul altor barbati pe la spatele sotilor ! M-a si distrat cand am citit ce tampenii scrie. Ati vazut voi fetelor, ca
si-a arata vreun barbat penisul pe aici si ne-a uluit de am ramas cumva socate ? Oare nu cumva el este prietenul caruia i-au iesit bubitele pe capu p..i ?
Ca nu e exclus, avand in vedere jignirile aduse noua si faptul ca drei in cauza nu i-a dat nici un raspuns decat si-a cerut scuze fata de ea ! Da de ce, numai el pricepe, ca eu una nu !
Va astept numai pe subiectul noastru sa discutam acolo !
Va pup
Buna Alisuk
Ma bucur sa te vad iar printre noi!!Eu una nu am vazut nici un penis pe aici...POate ca are nokki viziuni ;))))
Tot ce este posibil, sa fie chiar prietenul cu bubitele ;))))) Oricum, la varsta pe care o pretinde dumnealui ca o are, ma asteptam sa fie un pic mai matur in gandire, dar cum ziceam, nu trebuie neaparat sa ai niste ani in plus ca sa fii si inteligent!!
Pupicei
Ma bucur sa te vad iar printre noi!!Eu una nu am vazut nici un penis pe aici...POate ca are nokki viziuni ;))))
Tot ce este posibil, sa fie chiar prietenul cu bubitele ;))))) Oricum, la varsta pe care o pretinde dumnealui ca o are, ma asteptam sa fie un pic mai matur in gandire, dar cum ziceam, nu trebuie neaparat sa ai niste ani in plus ca sa fii si inteligent!!
Pupicei
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Puncte albe pe penis
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 2bubite pe preput
- 3Am o problema daca puteti sa ma ajutati...(iarasi bubite)
- 2Bubita pe penis
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 5Bubite pe marginea capului penisului ca niste cosuri
- 3puncte rosii pe capul penisului
- 7Scurgeri din penis
- 1probleme genitale barbat
- 3Mici puncte pe penis
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 0Bubite albe si iritatie
- 4bubite in zona penisului
- 1''Bube'' sau ''Cosuri'' la suprafata peninsului (capului)
- 1Oare am candidoza.?
- 0Bubita pe penis
- 0Bubite albe penis
- 2Bubite de culoarea pielei sub pielea penisului si a testiculelor
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: