Bubite pe penis. Raspundeti-mi si mie, va rog!

62 comentarii 1 2 3
0
05-12-2008, ora 20:13
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Salutare dragii mei !
Am stat un pic si am citit ultimele 2 comentarii ale lui nokiduta asta ! Bai, sa stiti ca nu e prost ! Chiar i-a bubuit mintea rau de tot daca a ajuns la concluzia ca noi, femeile, ne interesam de penisul altor barbati pe la spatele sotilor ! M-a si distrat cand am citit ce tampenii scrie. Ati vazut voi fetelor, ca
si-a arata vreun barbat penisul pe aici si ne-a uluit de am ramas cumva socate ? Oare nu cumva el este prietenul caruia i-au iesit bubitele pe capu p..i ?
Ca nu e exclus, avand in vedere jignirile aduse noua si faptul ca drei in cauza nu i-a dat nici un raspuns decat si-a cerut scuze fata de ea ! Da de ce, numai el pricepe, ca eu una nu !
Va astept numai pe subiectul noastru sa discutam acolo !
Va pup
0
05-12-2008, ora 20:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna Alisuk
Ma bucur sa te vad iar printre noi!!Eu una nu am vazut nici un penis pe aici...POate ca are nokki viziuni ;))))
Tot ce este posibil, sa fie chiar prietenul cu bubitele ;))))) Oricum, la varsta pe care o pretinde dumnealui ca o are, ma asteptam sa fie un pic mai matur in gandire, dar cum ziceam, nu trebuie neaparat sa ai niste ani in plus ca sa fii si inteligent!!
Pupicei
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici