Bubite rosi pe corp!

09-08-2012
Gabriel97
Nu este medic/terapeut
Gabriel97
Buna ziua, sunt Miky si am 15 ani.As vrea sa va zic ca acum 4 zile am fost la olt cu doi prieteni de ai mei si acolo am cazut si mam zgariat la cot.Si dupa doua zile mia aparut niste bubite rosi pe aproapte tot corpul ca niste cosuri au lichid transparent si mia esit aproapte pe tot corpul adica pe maini pe spate pe piept, burta, gat, picoare si in palma si ma si ma mananca imi vine sa ma scarpin mereu.Si cand le sparg se fac ca o buba.Si vreau sa zic ca de atunci cand am fost la olt cu prietenul meu el nu are nimik dar eu cred ca sa facut de cand mam zgariat la cot.Si as vrea sami spuneti ce am sau sami spuneti sa iau ceva ca sami treaca va rog.Multumesc
3 comentarii
0
09-08-2012, ora 20:54
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Buna Miky. Trebuie sa te duci de urgenta la medicul de familie sa ceri o trimitere la medicul specialist, adica la dermatolog (si o parere din partea medicului tau de familie, desigur). Acolo ar trebui sa iti recolteze probe din vezicule si sa le trimita la laborator.

Eruptia ta de pe piele nu are nici o legatura cu zgarietura din cot, probabil ai contactat-o acum cca 2-3 saptamani de la o persoana infectata. Nu ma pricep, dar s-ar putea sa ai varsat-de-vant (varicela). Du-te reprede la medic sa iti dea tratament. Aa.. si nu iti mai rupe veziculele, chiar daca te mananca, risti sa faci infectie.

Multa sanatate!
0
10-08-2012, ora 14:08
Gabriel97
Nu este medic/terapeut
Gabriel97
Ms.Am fost astazi la dermatolog si mia zis ca am Varicela si mia dat o crema Aciclovir care sa ma dau o data cu ea pe zi si mia mai dat niste pastile tot Aciclovir Arena sa iau cate 5 caspule pe zi si sa iau cate o pastila de vitamina C pe zi si cam intr-o saptamana imi trece!
0
10-08-2012, ora 22:18
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Bravo. Sa urmezi tratamentul cu strictete. Si sa stai in casa o saptamana, ca sa nu le trasmiti virusul si altora.

Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •