Bubite rosii cu o secretie alba, ca niste cosuri, pe capul penisului

Va salut... Am citit mult despre aceasta problema, dar nu mai stiu ce sa inteleg sau ce sa fac...
In urma unui contact sexual, mi-au aparut pe capul decalotat al penisului niste bubite rosii, iar azi am observat ca acele bubite au niste secretii albiciose, ca niste cosuri... Sunt foarte foarte mici, destul de multe, si extinse pe tot capul decalotat al penisului.
Am 19 ani, chiar nu stiu ce sa fac, doctorul meu de familie se intelege bine cu maica-mea si mi-e teribil de jena sa ma duc la dansa pentru o trimitere...
In urma unui contact sexual, mi-au aparut pe capul decalotat al penisului niste bubite rosii, iar azi am observat ca acele bubite au niste secretii albiciose, ca niste cosuri... Sunt foarte foarte mici, destul de multe, si extinse pe tot capul decalotat al penisului.
Am 19 ani, chiar nu stiu ce sa fac, doctorul meu de familie se intelege bine cu maica-mea si mi-e teribil de jena sa ma duc la dansa pentru o trimitere...
1 comentarii

Bună ziua,
Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog. Poate fi o candidoza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog. Poate fi o candidoza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 280iritatie pe capul penisului
- 2bubite rosii pe pielea penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 7bubite rosii mici pe penis
- 3Problema penis...
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 3bubite rosii pe penis
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 1penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 1Ce se intampla?
- 0Ajutați-ma va rog! bubițe rosii
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Bubite rosii ca o pata
- 0Bubita pe penis
- 0Bubite rosi pe capul penisului, va rog ajutatima, sunt speriat
- 5Problema la penis
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis