Bubite rosii cu o secretie alba, ca niste cosuri, pe capul penisului
Va salut... Am citit mult despre aceasta problema, dar nu mai stiu ce sa inteleg sau ce sa fac...
In urma unui contact sexual, mi-au aparut pe capul decalotat al penisului niste bubite rosii, iar azi am observat ca acele bubite au niste secretii albiciose, ca niste cosuri... Sunt foarte foarte mici, destul de multe, si extinse pe tot capul decalotat al penisului.
Am 19 ani, chiar nu stiu ce sa fac, doctorul meu de familie se intelege bine cu maica-mea si mi-e teribil de jena sa ma duc la dansa pentru o trimitere...
In urma unui contact sexual, mi-au aparut pe capul decalotat al penisului niste bubite rosii, iar azi am observat ca acele bubite au niste secretii albiciose, ca niste cosuri... Sunt foarte foarte mici, destul de multe, si extinse pe tot capul decalotat al penisului.
Am 19 ani, chiar nu stiu ce sa fac, doctorul meu de familie se intelege bine cu maica-mea si mi-e teribil de jena sa ma duc la dansa pentru o trimitere...
1 comentarii
Bună ziua,
Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog. Poate fi o candidoza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Dacă simptomatologia persista mergeți la un medic dermatolog. Poate fi o candidoza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6zona rosie pe penis
- 14Capul penisului rosu
- 281iritatie pe capul penisului
- 3pe capul penisului mi-au aparut ca niste punctulete micute rosii
- 2bubite rosii pe pielea penisului
- 16Iritatie pe capul penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 7bubite rosii mici pe penis