bubite rosii pe limba
buna seara! am si eu o problema.de vreo 5-6 zile am o durere in gat.cum nu mi a trecut cu trachisept si ceaiuri am luat de 2 zile ospen din 6 in 6 ore si nici o ameliorare.astazi cand m am uitat in gat am observat cateva bubite rosii si cand am apasat pe ele mi am dat seama ca de fapt acelea ma dureau. Imi poate spune si mie cineva despre ce poate fi vorba, ce e cu acele bubite?
1 comentarii
Mergi la medicul de familie. Se poate sa fie o infectie. Si eu am avut aceasta problema si am luat 7 zile antibiotice. De aceea te sfatuiesc sa mergi la medic pana nu se agraveaza. Este periculoasa si se transmite. Daca bea cineva apa dupa tine sau te saruti cu cineva, s-ar putea sa faca si acea persoana aceasta infectie. O alta modalitate de inbolnavire este aparatul de aer conditionat. Unde lucrez eu, aerul din aparat este directionat exact in fata mea iar aceste aparate sunt pline de microbi. Trateaza-te cu cea mai mare seriozitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt moarta de frica
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 291bubite la baza capului penisului
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 3doua basici albe pe limba
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 1bube rosi si mari pe fata si in cap ?!
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 1Bube rosii pe piele.
- 7Puncte rosii
- 3Pete/bubite rosii pe burta si maini
- 0Piscaturi pe spate
- 1Bube rosii pe piele
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: