Bubite rosii uscate cu mancarime.
Buna ziua. De aproximativ 2 saptamani mi-au aparut 2-3 pete/bubite in zona antebratului, care se prezinta rosii - uscate de vreo 3mm. Acum 3 zile am descoperit alta bubita/pata undeva in zona fesei cam de 3mm aproximativ care e putin rigida la atingere uscata sa spun asa, si care produce o mancarime. Am si vreo 4-5 pe spate/burta foarte mici insa nu sunt uscate, cel putin asa par din cauza marimii, insa tot cu mancarime in special pe spate. Vreau sa imi spuneti va rog frumos cam ce sunt si care ar fi tratamentul ? Va multumesc si astept un raspuns.
1 comentarii
Buna ziua,
Cel mai bine este sa va vada un dermatolog (e foarte complicat sa vi se puna un diagnostic dupa descrierea pe care ati facut-o). Daca nu puteti ajunge totusi la medic incercati Diprogenta crema de 2 ori pe zi si mai vedem ce se intampla.
Numai bine,
Cel mai bine este sa va vada un dermatolog (e foarte complicat sa vi se puna un diagnostic dupa descrierea pe care ati facut-o). Daca nu puteti ajunge totusi la medic incercati Diprogenta crema de 2 ori pe zi si mai vedem ce se intampla.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut