buletin de examinare clinica si ecografica

28-11-2007
anani
Nu este medic/terapeut
anani
Am 65 sunt femeie si rezultatele mi-au iesit in modul urmator
FICAT omogen fara imagini focale evidente
VP 12mm
CBP 6 mm
COLECISTectomie
PANCREAS aparent omogen
SPLINA n eco
RINICHI DREPT n eco
RINICHI STANG n eco
VEZICA URINARA evacuata
OGI atrofiate
Fara ascita
Stomac mult destins cu bogat continut lichidian si solid, peretii antrului gastric ingrosati 15 mm. Exista mai multe adenopatii rotunde perigastrice 18/20 mm diametru
Concluzie ; PROCES INFILTRATIV GASTRIC
ADENOPATII LOCO-REGIONALE PARAAORTICE
Va rog sa ma indrumati pt ca nu stiu ce sa fac doctorul mi-a spus ca o sa mi extirpeze stomacul si imi este frica
1 comentarii
0
28-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Potrivit acestui buletin de investigaţie ar fi vorba mai degrabă de un cancer gastric sau de un limfom gastric. Ca medic ecografist vă spun, regele diagnosticului în materie de ganglioni este computer-tomograful. Ecograful este excelent în aprecierea evoluţiei bolii, dar la început trebuie făcută o computer-tomografie. Dacă se confirmă diagnosticul de cancer gastric, trebuie să vă operaţi cât mai repede, adică în stadiu operabil. Nu există altă şansă. Dacă se va dovedi limfom, atunci este posibil să scăpaţi fără operaţie. Nu este deocamdată exclus să fie vorba de o boală mai puţin gravă, dar înţelept e să puneţi răul înainte şi să vă grăbiţi.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici