buna

03-10-2008
ayna
Nu este medic/terapeut
ayna
in luna februarie am fost la ginecolog pt ca aveam dureri in partea dreapta de jos a abdomenului, zona se umfla este tare la palpare si dr. m-a diagnosticat cu dismenoree si mi-a recomandat tratament cu novynete timp de 3 luni, insa simptomele sunt la fel...de apenticita m-am operat acum 5 ani...in tipul actului sexual doare...ce ar putea fii???..
2 comentarii
0
03-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi uneori, dar rar se pot forma aderenţe în urma operaţiei de apendicită care să dea dureri după ani de zile. continuă cu anticoncepţionale, de obicei de la 3 luni încolo se simt efectele, 3 luni e prea puţin. de asemenea vezi dacă nu cumva ai vreo anexită, du-te la gineco pt că s-ar putea să trebuiască să faci tratament antibiotic şi cu antiinflamatoare
0
04-10-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
cel mai bine mergi si fa-ti o ecografie transvaginala!!se vede tot!!din palpare nu stiu cat de exact se poate diagnostica un pacient!!numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul