Buna!
Buna! Am 18 ani si nu am folosit niciodata anticonceptionale, as vrea sa stiu in ce caz se ajunge la consult pe masa ginecologica si/sau analize atunci cand ne ducem la ginecolog pentru a ne recomanda pentru prima data anticonceptionale si cat de sigure sunt acestea!? Va rog nu evitati acest subiect. Multumesc, astept raspunsul vostru.
1 comentarii
ginecologul sau endocrinologul sunt acei doctori care pot recomanda anticoncepţionale. examinarea este atât generală cât şi localizată: adică ar trebui să se facă ecografie la ovare, analize hormonale de sânge, să se ţină cont de multe amănunte- gen istoricul familial- dacă există sau nu boli vasculare- accidente vasculare, tromboze etc., să ţină cont de greutatea, înălţimea dvs şi multe altele, dacă aveţi sau nu probleme cu ciclul- regulat, neregulat, dacă aveţi dureri de cap. o să vă pună întrebări şi o să vă examineze. anticoncepţionalele sunt sigure 100% în condiţiile în care sunt luate aşa cum trebuie, nu se uită pastile etc.
în general nu prea se fac analize hormonale dacă nu există probleme, dar ecografie se face cam peste tot
în general nu prea se fac analize hormonale dacă nu există probleme, dar ecografie se face cam peste tot
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon