Buna, am si eu o intrebare

30-09-2009
Anonima102
Nu este medic/terapeut
Anonima102
Buna, am si eu o intrebare...mi-a prescris medicul anticonceptionalele YAZ...daca partenerul meu ejaculeaza "in mine" exista riscul unei sarcini?...cat sunt de sigure aceste anticonceptionale?...dupa cat timp isi fac efectul?...chiar de la inceput sau dupa cateva zile/saptamani...si inca o intrebare...dupa terminarea blisterului raman 4 pastile albe care nu contin acel hormon...daca am contact sexual neprotejat in zilele acelea cand iau acele pastile albe...pot ramane insarcinata..?sunt la fel de sigure ca cele de culoare roz care contin hormon...?amintesc ca aceste anticonceptionale nu au pauza de 8 zile..dupa terminarea blisterului incep altul nou..fara pauza...
1 comentarii
0
30-09-2009, ora 10:24
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
în general de la prima pastilă eşti total protejată. pentru siguranţă totuşi asteaptă o săptămână de la începerea blisterului. poate fără nicio problemă să ejaculeze partenerul în tine, chiar atunci când iei pastilele albe. eşti perfect protejată.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul